Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kari Kimmel Songtekst: Dreamer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kari Kimmel - Dreamer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dreamer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kari Kimmel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kari Kimmel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dreamer .

Origineel

Come closer, breathe deeper, just take it in. Make love to me gently over and over again. If its all I can take, I'll remember it all, remember it all. If its all I can take, I'll remember it all, remember it all. One moment imprinted inside my mind. Could there be more to this love Or will it be left behind? Cause of its all I can take, I'll remember it all, remember it all. If its all I can take, I'll remember it all, remember it all. [x3]

 

Vertaling

Kom dichterbij, dieper te ademen, gewoon in het stopcontact Make love to me over en weer zachtjes. Als zijn alles wat ik kan nemen, Ik vindt het allemaal bedenkt, bedenkt het allemaal. Als zijn alles wat ik kan nemen, Ik vindt het allemaal bedenkt, bedenkt het allemaal. Een moment ingeprent in mijn gedachten. Zou er meer aan deze liefde Of zal het worden achtergelaten? Oorzaak van zijn alles wat ik kan nemen, Ik vindt het allemaal bedenkt, bedenkt het allemaal. Als zijn alles wat ik kan nemen, Ik vindt het allemaal bedenkt, bedenkt het allemaal. [X3]