Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kari Kimmel Songtekst: Shooting Star

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kari Kimmel - Shooting Star ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Shooting Star? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kari Kimmel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kari Kimmel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Shooting Star .

Origineel

Get the ringtone Share Spread The Words... Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter Correct Print Shooting Star Submit Correct Lyrics SUBMIT CORRECTIONS CANCEL I'm feeling higher than the sunrise Feeling lovelier than midnight And I wouldn't change a thing I'm standing taller now than ever Everything from here looks better No, I wouldn't change a thing You can try to bring me down To shake my soul and take my crown I'll shine brighter, I'll shine brighter, brighter I've learned I'm a shooting star And no one can change who we are No one can take that away I know that I'm good enough And I know that I'm beautiful And no one can take that away from me I'm feeling prettier than velvet Soaring higher than the heavens And I wouldn't change a thing Look up to the sky, you'll see me Almost feels like I am dreaming Oh, I wouldn't change a thing Oh, they can try to bring me down To shake my soul and take my crown I'll shine brighter, I'll shine brighter, brighter I've learned I'm a shooting star And no one can change who we are No one can take that away I know that I'm good enough And I know that I'm beautiful And no one can take that away from me There's no shadow hanging over me I'm gonna live what I believe There's no taking away What I'm feeling at this moment For the first time I know I'm free I'm feeling beautiful and I can dream And no one's stopping me Chorus (x2): I've learned I'm a shooting star And no one can change who we are No one can take that away I know that good enough and I know that I'm beautiful And no one can take that away from me

 

Vertaling

Verkrijg de ringtone Aandeel Spread The Words ... Deel op Google+ Delen op Facebook Delen op Twitter Juist Afdrukken Shooting Star Aanmelden Aanpassen Lyrics SUBMIT CORRECTIES ANNULEREN Ik ben hoger dan de zonsopgang gevoel Gevoel mooier dan middernacht En ik zou niet veranderen een ding Ik sta groter dan ooit Alles, van hier ziet er beter uit Nee, ik zou niets veranderen U kunt proberen om me neer te halen Om mijn ziel te schudden en neem mijn kroon Ik zal helderder schijnen, ik zal helderder schijnen,helderder Ik heb geleerd ik ben een vallende ster En niemand kan veranderen wie we zijn Niemand kan dat weg te nemen Ik weet dat ik goed genoeg En ik weet dat ik mooi ben En niemand kan dat weg van mij Ik ben knapper dan fluwelen gevoel Stijgende hoger dan de hemelen En ik zou niet veranderen een ding Kijk omhoog naar de hemel, zul je me zien Bijna voelt alsof ik droom Oh, ik zou niets veranderen Oh, kunnen ze proberen om me neer te halen Om mijn ziel te schudden en neem mijn kroon Ik zal helderder schijnen, ik zal schitterenhelderder, helderder Ik heb geleerd ik ben een vallende ster En niemand kan veranderen wie we zijn Niemand kan dat weg te nemen Ik weet dat ik goed genoeg En ik weet dat ik mooi ben En niemand kan dat weg van mij Er is geen schaduw hangen over mij Ik ga leef wat ik geloof Er is geen weg te nemen Wat ik voel op dit moment Voor de eerste keer dat ik weet dat ik vrij Ik ben mooi voelen en ik kan dromen En niemand houdt me tegen Chorus (x2): Ik heb geleerd ik ben een vallende ster En niemand kanveranderen wie we zijn Niemand kan dat weg te nemen Ik weet dat goed genoeg en ik weet dat ik mooi ben En niemand kan dat weg van mij