Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Karin White Songtekst: Superwoman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Karin White - Superwoman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Superwoman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Karin White! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Karin White en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Superwoman .

Origineel

Early in the morning I put breakfast at your table And make sure that your coffee has it's sugar and cream Your eggs are overeasy Your toast unlikely All that's missing is your morning kiss that used to greet me Now you say the juice is sour It used to be so sweet And I can't help but to wonder if you're talking about me We don't talk the way we used to talk It's hurting so deep I've got my pride I will not cry But it's making me weak [CHORUS:] I'm not your superwoman I'm not the kind of girl That you can let down And think that everything is okay Boy I am only human This girl needs more than occasional hugs As a token of love from you to me [VERSE:] I fought my way through the rush hour trying to make it home just for you I want to make sure that your dinner will be waiting for you But when you get there you just tell me You're not hungry at all You said you'd rather read the paper And you don't want to talk You like to think that I'm just crazy When I say that you've changed I'm convinced I know the problem You don't love me the same You're just going through the motions And you're not being fair I've got my pride I will not cry Still I can't help but care [CHORUS:] I'm not your superwoman I'm not the kind of girl That you can let down And think that everything is okay Boy I am only human This girl needs more than occasional hugs as a token of love from you to me I'm not your superwoman I'm not the kind of girl That you can let down And think that everything is okay Boy I am only human This girl needs more than occasional hugs as a token of love from you to me [BRIDGE:] Oooh, baby Look into the corners of your mind I'll always be there for you through good and bad times But I can't be the superwoman that you want me to be I'll give my everlasting love if you'll return love to me [CHORUS:] I'm not your superwoman I'm not the kind of girl That you can let down And think that everything is okay Boy I am only human This girl needs more than occasional hugs as a token of love from you to me [BREAK:] Oh! If you feel it in your heart And you understand me Stop right where you are Everybody sing along with me (hoo, hoo, hoo, hoo, hoo, hoo, hoo...) I'm the kind of girl that can treat you so sweet But you got to realize that you got to be sweeter to me I need love I need just your love [CHORUS:] I'm not your superwoman I'm not the kind of girl That you can let down And think that everything is okay Boy I am only human This girl needs more than occasional hugs as a token of love from you to me

 

Vertaling

Vroeg in de ochtend heb ik het ontbijt aan tafel En zorg ervoor dat uw koffie heeft zijn suiker en room Je eieren zijn overeasy Uw toast onwaarschijnlijk Het enige dat ontbreekt is je 's ochtends kus die wordt gebruikt om me te begroeten Nu zeg je het sap is zuur Vroeger was het zo lief te zijn En ik kan het niet helpen, maar af te vragen of je het over mij We praten niet de manier waarop we gebruikt om te praten Het is pijn zo diep Ik heb mijn trots heb Ik zal niet huilen Maar het maakt me zwak [Chorus:] Ik ben niet je superwoman Ik ben niet het soortmeisje Dat kun je in de steek laten En denken dat alles in orde is Jongen ik ben ook maar een mens Dit meisje heeft meer dan incidenteel knuffels Als een teken van liefde van jou naar mij [Verse:] Ik vocht mijn weg door de spits proberen om het huis te maken voor jou Ik wil ervoor zorgen dat uw diner wordt voor u klaar Maar als je er je me gewoon vertellen Je bent helemaal geen honger Je zei dat je liever de krant lezen En je wilt niet praten Je graag denken dat ik ben gewoon gek Als ik zeg dat je hebtveranderd Ik ben ervan overtuigd dat ik weet dat het probleem Je houdt niet van me hetzelfde Je bent gewoon gaan door de bewegingen En u bent niet eerlijk Ik heb mijn trots heb Ik zal niet huilen Toch kan ik niet helpen, maar zorg [Chorus:] Ik ben niet je superwoman Ik ben niet het soort meisje Dat kun je in de steek laten En denken dat alles in orde is Jongen ik ben ook maar een mens Dit meisje heeft meer nodig dan af en toe knuffels als een teken van liefde van jou naar mij Ik ben niet je superwoman Ik ben niet het soort meisje Dat kun je in de steek laten En denken datalles is oke Jongen ik ben ook maar een mens Dit meisje heeft meer nodig dan af en toe knuffels als een teken van liefde van jou naar mij [BRIDGE:] Oooh, baby Kijk in de hoeken van je geest Ik zal er altijd voor je zijn door goede en slechte tijden Maar ik kan het superwoman dat je wilt dat ik ben niet Ik zal mijn eeuwige liefde geven als je liefde om me weer terug [Chorus:] Ik ben niet je superwoman Ik ben niet het soort meisje Dat kun je in de steek laten En denken dat alles in orde is Jongen ik ben ook maar een mens Dit meisje heeft behoefte aan meerdan incidenteel knuffels als een teken van liefde van jou naar mij [BREAK:] Oh! Als je voelt het in je hart En je me begrijpt Stop waar je bent Iedereen zingt samen met mij (Hoo, hoo, hoo, hoo, hoo, hoo, hoo ...) Ik ben het soort meisje dat u kunt behandelen zo lief Maar je moet beseffen dat je moet zoeter voor mij I need love Ik moet gewoon je liefde [Chorus:] Ik ben niet je superwoman Ik ben niet het soort meisje Dat kun je in de steek laten En denken dat alles in orde is Jongen ik ben ook maar een mens Dezemeisje heeft meer dan incidenteel knuffels als een teken van liefde van jou naar mij