Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: karina martins Songtekst: pôr do sol

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: karina martins - pôr do sol ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pôr do sol? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van karina martins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van karina martins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pôr do sol .

Origineel

Tento imaginar o som da sua voz. E jeito de olhar, me fazem flutuar. Procurou mas nada adiantou. Nada poderia nos salvar. Perder você não da pra mudar. Só posso dizer que vou te encontrar. Anoiteceu, quero te mostrar. Estrelas vão brilhar, pra sempre vão brilhar. Tente superar, só você pode ter forças pra lutar. Tente não chorar, porque afinal somos todos iguais. Esperando o pôr do sol, do sol, do sol... oh oh. Quero você aqui perto de mim. Quero te mostrar belezas do céu e do mar. Quero ter você aqui, só pra mim. Quero poder te dar de volta tudo que se foi. Pra sempre, pra sempre, pra sempre... oh oh. Tente superar, só você pode ter forças pra lutar. Tente não chorar, porque afinal somos todos iguais. Esperando o pôr do sol, do sol, do sol... oh oh

 

Vertaling

Ik probeer me het geluid van je stem voor te stellen. En de manier waarop je kijkt, het maakt me zweven. Je hebt gezocht, maar niets kon ons redden. Niets kon ons redden. Verliezen kan je niet veranderen. Alles wat ik kan zeggen is dat ik je zal vinden. Het is avond, ik wil het je laten zien. Sterren zullen schijnen, voor altijd zullen schijnen. Probeer te overwinnen, alleen jij kan de kracht hebben om te vechten. Probeer niet te huilen, want we zijn tenslotte allemaal hetzelfde. Wachtend op de zonsondergang, de zon, de zon, oh oh. Ik wil je hier bij me. Ik wil je de schoonheden van de lucht en de zee laten zien Ik wil je hier hebben, alleen voor mij. Ik wil je alles terug kunnen geven wat weg is Voor altijd, voor altijd, voor altijd, oh oh oh. Probeer er overheen te komen, alleen jij kan de kracht hebben om te vechten Probeer niet te huilen, want we zijn tenslotte allemaal hetzelfde Wachtend op de zonsondergang, de zon, de zon... oh oh