Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Karina Pasian Songtekst: Can't Find The Words

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Karina Pasian - Can't Find The Words ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Can't Find The Words? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Karina Pasian! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Karina Pasian en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Can't Find The Words .

Origineel

Now we've been talking for a while; And you got me tryin to figure out boy i don't know what to say to you but you got me feelin some kind of way for you and all i know is when we're together no one can make me feel the way you do baby i wish each moment can last forever its hard to explain the way i feel for you (i just can't find the words) you got me loosing myself in what i'm trying to say and its so hard to fight it cant help but feelin this way and every time that i'm near you its like my heart gets weak. feels like im loosing my breath makin it hard to speak. i just can't find the words woo woo just can't find the words woo woo i just cant find the words woo woo i just can't find the words ahh,ohh Now I know I come off kinda shy But it's hard to say what on my mind The chemistry we have is hard to find but to find the right words, it's gonna take some time and all i know is when we're together no one can make me feel the way you do baby i wish each moment can last forever its hard to explain the way i feel for you (i just can't find the words) you got me loosing myself in what i'm trying to say and its so hard to fight it cant help but feelin this way and every time that i'm near you its like my heart gets weak. feels like im loosing my breath makin it hard to speak.

 

Vertaling

Nu praten we al een tijdje; En je hebt me tryin om erachter te komen jongen ik weet niet wat te zeggen om u maar je hebt me feelin een soort manier voor u en alles wat ik weet is wanneer we samen niemand kan me het gevoel de manier waarop je baby Ik wens ieder moment kan eeuwig zijn moeilijk uit te leggen wat ik voel voor jou (Ik kan geen woorden vinden) you got me mezelf verliezen in wat ik probeer te zeggen en haar zo moeilijk om het te bestrijden cant te helpen, maar op deze manier feelin en elke keer dat ik in de buurt van je haar als mijn hart krijgt zwak. voelt als verliezen im mijn adem makin het moeilijk om te spreken. Ik dacht dat ik niet kan vinden de woorden woo woo gewoon geen woorden vinden woo woo i just cant vinden de woorden woo woo Ik dacht dat ik niet kan vinden de woorden ahh, ohh Nu weet ik waar ik vandaan kom uit beetje verlegen Maar het is moeilijk te zeggen wat op mijn hoofd De chemie die we hebben is moeilijk te vinden maar het vinden van de juiste woorden, it's gonna enige tijd duren en alles wat ik weet is wanneer we samen niemand kan me het gevoel de manier waarop je baby Ik wens ieder moment kaneeuwig zijn moeilijk uit te leggen wat ik voel voor jou (Ik kan geen woorden vinden) you got me mezelf verliezen in wat ik probeer te zeggen en haar zo moeilijk om het te bestrijden cant te helpen, maar op deze manier feelin en elke keer dat ik in de buurt van je haar als mijn hart krijgt zwak. voelt als verliezen im mijn adem makin het moeilijk om te spreken.