Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Karl Wolf Songtekst: Carrera

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Karl Wolf - Carrera ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Carrera? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Karl Wolf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Karl Wolf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Carrera .

Origineel

saw this girl inside the club Yo homie you're in my way So I stepped right up to her And asked her if that's her man She said no and proceeded to chat So I just let her stay to tell her that she's everything that I want And to take her away Chorus She rides up in my Carrera She feels me, she wants me、 she holds me Her body's like the Sahara So soft and so curvy, revealing She's looking in the mirror Eyes catch me watching and flirting She rides up in my Carrera She feels me、 she holds me, she wants me right now Verse 2 I click 80 on the dash Now I'm on the road We're going real fast She ain't takin it slow Things about to burst When I be rockin da show Drama about to start right now Up in my ride SO, here we go, let it flow She's out with me layin low Freaky deaky let it be What she do next? Chorus Your baby's home She's all alone You're makin this a cloudy day She texts your phone She moans and groans You made it as if didn't see a thing You did receive You made believe That you were chekin out your boyz new whip Suddenly you at another parking lot And she's up in yo shshshsh

 

Vertaling

zag dit meisje in de club Yo homie je bent in mijn manier Dus ik stapte recht naar haar toe En vroeg haar of dat haar man Ze zei niets en ging om te chatten Dus ik liet haar verblijf in om haar te vertellen dat ze alles wat ik wil En om haar weg te nemen Koor Ze rijdt in mijn Carrera Ze voelt me, ze wil dat ik me 、 zij in het bezit Haar lichaam is net als de Sahara Zo zacht en zo bochtig, onthullende Ze kijkt in de spiegel Ogen catch me kijken en flirten Ze rijdt in mijn Carrera Ze voelt me 、 houdt ze me, ze wil me nu Vers 2 Ik klik op het dashboard 80 Nu ben ik op de weg We zijn echt snel gaan Ze is niet takin het langzaam Dingen te barsten Toen ik rockin da show Drama over naar rechts nu beginnen Up in My Ride Dus, hier gaan we dan, laten stromen Ze is met mij layin lage Freaky deaky laat het Wat ze nu doen? Koor Je baby's thuis Ze is helemaal alleen Je bent makin dit een bewolkte dag Ze teksten telefoon Ze kreunt en kreunt U maakte het als niet ziet een ding Je hebt ontvangen Ugemaakt geloven Dat je chekin boyz van uw nieuwe zweep Plotseling je op een andere parkeerplaats En ze is in yo shshshsh