Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: karmin Songtekst: i suppose

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: karmin - i suppose ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i suppose? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van karmin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van karmin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i suppose .

Origineel

Have you noticed how the messages are sent. Does it bother you that maybe we are meant. To be more than just a casual notion. Though there's not too much that we can go on. I suppose. You could only leave me wanting. I suppose. Everything could fall apart but. I suppose. You could give me everything oh. All the things I ever needed, I suppose. Every other time my plans have fallen through. Slowly fading to a duller shade of blue. Is the risk one that I'm willing to take. Why is love always so fake. I suppose. You could only leave me wanting. I suppose. Everything could fall apart but. I suppose. You could give me everything oh. All the things I ever needed, I suppose. Everything could fall apart. Something good could finally start. After all I been through, do you even know. All the things I long for, all the things I feel. Are you for real, are you for real. I suppose. You could only leave me wanting. I suppose. Everything could fall apart but. I suppose. You could give me everything oh. All the things I ever needed, I suppose. . By: @LincolnAloisio [:

 

Vertaling

Heb je gemerkt hoe de berichten worden verzonden. Zit het je dwars dat we misschien bedoeld zijn. Om meer te zijn dan alleen een vluchtige notie. Hoewel er niet te veel is waar we mee verder kunnen. Ik denk het. Je zou me alleen maar kunnen laten wachten. Dat denk ik ook. Alles kan uit elkaar vallen, maar... denk ik. Je zou me alles kunnen geven. Alles wat ik ooit nodig had, veronderstel ik. Elke andere keer zijn mijn plannen in duigen gevallen. Langzaam vervagend tot een doffere tint blauw. Is het risico een die ik bereid ben te nemen. Waarom is liefde altijd zo nep. Denk ik. Je kon me alleen maar laten willen. Dat denk ik ook. Alles kan uit elkaar vallen, maar... Dat denk ik. Je zou me alles kunnen geven. Alles wat ik ooit nodig had, veronderstel ik. Alles zou uit elkaar kunnen vallen. Iets goeds zou eindelijk kunnen beginnen. Na alles wat ik heb meegemaakt, weet je dat wel. Al de dingen waar ik naar verlang, al de dingen die ik voel. Ben je echt, ben je echt. Ik denk het. Je kunt me alleen maar laten verlangen. Dat denk ik ook. Alles zou uit elkaar kunnen vallen, maar. Ik veronderstel het. Je zou me alles kunnen geven. Al de dingen die ik ooit nodig had, denk ik. . Door: @LincolnAloisio [: