Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Karmin Songtekst: I Want It All

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Karmin - I Want It All ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Want It All? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Karmin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Karmin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Want It All .

Origineel

The way that you're moving You know what you're doing I want you to prove that I'm right about you Go ahead, admit it Ooh, sing it Oh, I got the feeling down deep inside Got the feeling I can't deny Got the feeling that makes me high Only thing is, baby, I want it all I want it all All I need is one more night with you It's amazing what just one more night can do I want it all I want it all All I need is one more night with you It's amazing what just one more night can do I want it all I want it all

 

Vertaling

De manier waarop je beweegt Je weet wat je doet Ik wil dat je om te bewijzen dat ik gelijk heb over jou Ga je gang, geef het toe Ooh, zing het Oh, ik heb het gevoel diep binnenin Kreeg het gevoel dat ik kan niet ontkennen Kreeg het gevoel dat me hoog maakt Enige is, baby, ik wil het allemaal Ik wil het allemaal Alles wat ik nodig heb is een nacht met jou Het is verbazingwekkend wat nog een nacht kan doen Ik wil het allemaal Ik wil het allemaal Alles wat ik nodig heb is een nacht met jou Het is verbazingwekkend wat nog een nacht kan doen Ik wil hetalle Ik wil het allemaal