Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: karmin Songtekst: summer nights

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: karmin - summer nights ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van summer nights? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van karmin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van karmin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals summer nights .

Origineel

Summer nights. Summer, summer nights (tell me more). Summer nights. Summer, summer nights. Summer loving had me a blast. Summer loving happened so fast. Met a boy cute as can be. I met a girl crazy for me. Summer days drifting away to oh oh the summer nights. Well-a well-a well-a huh. Tell me more, tell me more. Did you get very far?. Tell me more, tell me more. And did he have a car?. Tell me more, tell me more. Was it love at first sight?. Tell me more, tell me more. Did she put up a fight. Summer nights. Summer, summer nights (tell me more). Summer nights. Summer, summer nights. Took him bowling in the arcade. We went strolling drank lemonade. We made out under the dock. We stayed out 'till ten o'clock. Summer fling, don't mean a thing. But oh oh the summer nights. Well-a well-a well-a huh. Tell me more, tell me more. Did you get very far?. Tell me more, tell me more. And did he have a car?. Tell me more, tell me more. Was it love at first sight?. Tell me more, tell me more. Did she put up a fight. Summer nights. Summer, summer nights (tell me more). Summer nights. Summer, summer nights (tell me more). Summer nights. Summer, summer nights (tell me more). Summer nights. Summer, summer nights. It turned colder, that's where it ends. So I told her we'd still be friends. Then we made our true love vow. Wonder what she's doing now. Summer dreams ripped at the seams. But oh those summer nights. Well-a well-a well-a huh. Summer nights. Summer, summer nights (tell me more). Summer nights. Summer, summer nights (tell me more). Summer nights. Summer, summer nights (tell me more). Summer nights. Summer, summer nights (tell me more)

 

Vertaling

Zomeravonden. Zomer, zomeravonden (vertel me meer). Zomeravonden. Zomer, zomer nachten. Zomerliefde heeft me een plezier gedaan. Zomerliefde gebeurde zo snel. Ik ontmoette een jongen zo schattig als maar zijn kan. Ik ontmoette een meisje gek op mij. Zomerdagen wegdrijvend naar oh oh de zomeravonden. Nou, nou, nou. Vertel me meer, vertel me meer. Ben je ver gekomen? Vertel me meer, vertel me meer. En had hij een auto? Vertel me meer, vertel me meer. Was het liefde op het eerste gezicht? Vertel me meer, vertel me meer. Heeft ze zich verzet? Zomeravonden. Zomer, zomer nachten (vertel me meer). Zomeravonden. Zomer, zomer nachten. Nam hem mee bowlen in de speelhal. We gingen wandelen dronken limonade. We hebben gezoend onder de steiger. We bleven uit tot tien uur. Zomer fling, betekent niets. Maar oh oh de zomeravonden. Nou, nou, nou, hé. Vertel me meer, vertel me meer. Ben je erg ver gekomen? Vertel me meer, vertel me meer. En had hij een auto? Vertel me meer, vertel me meer. Was het liefde op het eerste gezicht? Vertel me meer, vertel me meer. Heeft ze zich verzet? Zomeravonden. Zomer, zomer nachten (vertel me meer). Zomeravonden. Zomer, zomer nachten (vertel me meer). Zomer nachten. Zomer, zomer nachten (vertel me meer). Zomer nachten. Zomer, zomer nachten. Het werd kouder, daar houdt het op. Dus ik vertelde haar dat we nog steeds vrienden zouden zijn. Toen hebben we onze ware liefdesgelofte afgelegd. Ik vraag me af wat ze nu doet. Zomerdromen die uit hun voegen barsten. Maar oh die zomeravonden. Nou, nou, nou. Zomeravonden. Zomer, zomer nachten (vertel me meer). Zomeravonden. Zomer, zomer nachten (vertel me meer). Zomeravonden. Summer, summer nights (tell me more). Zomer nachten. Summer, summer nights (tell me more)