Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kasabian Songtekst: u boat

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kasabian - u boat ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van u boat? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kasabian! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kasabian en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals u boat .

Origineel

I sit and wait for you. 'Cause this was never over. I hear the talk in codes. If you want me then come get me. You want me so come get me. I'm standing with my allies. Sellin' arms to strangers. Watch them shoot you down. There ain't nothin' I will say to you. But I know your eyes are fearin'. I watch as you creep by. I'll find my way, won't let go. I'll find my way, won't let go. I'm standing with my allies. Sellin' guns to strangers. Still don't let me sin. Sin. Sin. Sin. Sin. Sin

 

Vertaling

Ik zit en wacht op jou. Want dit was nooit voorbij. Ik hoor het gepraat in codes. Als je me wilt, kom me dan halen. Je wilt me dus kom me maar halen. Ik sta bij mijn bondgenoten. Ik verkoop wapens aan vreemden. Kijk hoe ze je neerschieten. Er is niets wat ik tegen je zal zeggen. Maar ik weet dat je ogen angstig zijn. Ik kijk toe als je voorbij kruipt. Ik zal mijn weg vinden, zal niet loslaten. Ik zal mijn weg vinden, zal niet loslaten. Ik sta bij mijn bondgenoten. Ik verkoop wapens aan vreemden. Laat me nog steeds niet zondigen. Zondigen. Zondigen. Zondigen. Zondigen. Zonde.