Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kat deluna Songtekst: feel what i feel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kat deluna - feel what i feel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feel what i feel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kat deluna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kat deluna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feel what i feel .

Origineel

Why can't you smile Shake a hand Joke around when you're under Doesn't take that much to do it Sing a song when you're down Cause I know that you wonder What is coming over me Don't you keep it in Gotta let it out Swing your head around Tell em' what you're all about Just believe it and get with it And when you hear the sound [Chorus] Don't you know that I was made for this music? When I hear it take a ride and I lose it All my worries step aside When I hear a simple melody Let me in like the wind Let me take it higher Make you feel what I feel I'll be that song that you play over and over Make you feel what I feel De ah da Can you feel me De ah da Can you feel me See I don't mind I don't hide Because cause I'm open What I gotta do to prove it Walk a mile in my shoes Will you dare take a journey With me is where you wanna be Don't you keep it in Gotta let it out Swing your head around Tell em' what you're all about Just believe it and get with it And when you hear the sound [Chorus]

 

Vertaling

Waarom kan je niet glimlachen een hand schudden Een grapje maken als je onder bent Er is niet veel voor nodig om het te doen Zing een liedje als je down bent Want ik weet dat je je afvraagt Wat er met me gebeurt Don't you keep it in Gotta let it out Draai je hoofd in het rond Vertel ze waar je voor staat Just believe it and get with it And when you hear the sound [Chorus] Don't you know that I was made for this music? When I hear it take a ride and I lose it Al mijn zorgen stappen opzij Als ik een eenvoudige melodie hoor Let me in like the wind Let me take it higher Laat je voelen wat ik voel Ik zal dat liedje zijn dat je steeds weer speelt Laat je voelen wat ik voel De ah da Kun je me voelen De ah da Kun je me voelen Zie je, ik vind het niet erg Ik verberg me niet Omdat ik open ben Wat ik moet doen om het te bewijzen Loop een mijl in mijn schoenen Durf jij een reis te maken Met mij is waar je wilt zijn Don't you keep it in Gotta let it out Draai je hoofd in het rond Vertel ze waar je voor staat Just believe it and get with it And when you hear the sound [Chorus]