Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kate bush Songtekst: feel it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kate bush - feel it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feel it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kate bush! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kate bush en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feel it .

Origineel

After the party, you took me back to your parlour A little nervous laughter, locking the door My stockings fall onto the floor, desperate for more Nobody else can share this Here comes one and one makes one The glorious union, well, it could be love Or it could be just lust but it will be fun It will be wonderful Oh feel it, oh, oh, feel it, feel it my love Oh feel it, oh, oh, feel it, feel it my love Oh I need it, oh, oh, feel it, feel it my love Feel it! See what you're doing to me God, but you're beautiful, aren't you? Feel your warm hand walking around I won't pull away, my passion always wins So keep on a-moving in, keep on a-tuning in Synchronize rhythm now Oh feel it, oh, oh, feel it, feel it my love Oh feel it, oh, oh, feel it, feel it my love Oh I need it, oh, oh, feel it, feel it my love Feel it! See what you're doing to me

 

Vertaling

Na het feest, nam je me mee naar je salon Een beetje nerveus gelach, de deur op slot Mijn kousen vallen op de vloer, wanhopig voor meer Niemand anders kan dit delen Hier komt één en één maakt één De glorieuze vereniging, nou, het zou liefde kunnen zijn Of het kan gewoon lust zijn, maar het zal leuk zijn Het zal heerlijk zijn Oh voel het, oh, oh, voel het, voel het mijn liefde Oh voel het, oh, oh, voel het, voel het mijn liefde Oh ik heb het nodig, oh, oh, voel het, voel het mijn liefde Voel het! Zie wat je met me doet God, maar je bent mooi, nietwaar? Voel je warme hand rondlopen Ik trek me niet terug, mijn passie wint altijd Dus blijf in beweging, blijf afstemmen Synchroniseer het ritme nu Oh voel het, oh, oh, voel het, voel het mijn liefde Oh voel het, oh, oh, voel het, voel het mijn liefde Oh ik heb het nodig, oh, oh, voel het, voel het mijn liefde Voel het! Zie wat je met me doet