Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kate bush Songtekst: un baiser d’enfant

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kate bush - un baiser d’enfant ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van un baiser d’enfant? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kate bush! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kate bush en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals un baiser d’enfant .

Origineel

[Verse 1] Je dis bonne nuit-nuit Je le borde dans le lit Mais ca ne va pas Qu'est-ce que c'est? Un baiser Ça me fait frémir Je n'ai jamais avant Aimée un enfant Sans controle [Pre-Chorus 1] Il n'est qu'un jeune, et a l'ecole Chez nous ils n'aimeront pas Sa petite main joue dans mon coeur Juste la ou ca fait mal Toc-toc, qui est dans ce bébé? Tu sais bien y faire [Chorus] Toutes les barrières tombent Ça va se voir Ça va se voir Ça se voit, ça se voit, ça se voit [Verse 2] Je ne peux laisser faire Je le regretterais Ouh, il m'effraie! Il y a un homme la dans les yeux Je le vois en me penchant Ouh, il me fait peur Quand ils chuchotent entre eux [Pre-Chorus 2] Le vent souffle Sur leurs levres des caresses Qui parlent de l'amour Je veux frapper, je me retiens Je veux juste toucher Je dois rester et arreter Tout ça avant qu'il soit trop tard [Chorus] Toutes les barrieres tombent Ça va se voir Ça va se voir Ça se voit, ça se voit, ça se voit

 

Vertaling

[Vers 1] Ik zeg goede nacht-nacht Ik stop hem in bed Maar het is niet goed Wat is dat? Een kus. Het doet me huiveren Ik heb nog nooit Hield van een kind Ongecontroleerd [Pre-Chorus 1] Hij is nog maar een kind, en op school Thuis zullen ze het niet leuk vinden Zijn kleine hand speelt in mijn hart Precies waar het pijn doet Klop, klop, wie zit er in die baby? Je weet hoe je het goed moet doen [Chorus] Alle barrières vallen naar beneden Het zal je laten zien Het zal je laten zien Je kunt het zien, je kunt het zien, je kunt het zien [Vers 2] Ik kan het niet laten gebeuren. Ik zal er spijt van krijgen. Ooh, hij maakt me bang! Er is een man daar in de ogen Ik zie hem als ik naar binnen leun Ooh, hij maakt me bang Als ze tegen elkaar fluisteren [Pre-Chorus 2] De wind waait Op hun lippen streelt Die spreken van liefde Ik wil slaan, ik hou me in Ik wil alleen maar aanraken Ik moet blijven en stoppen Dit alles voordat het te laat is [Chorus] Alle barrières vallen naar beneden Het zal je laten zien Het zal je laten zien Je kunt het zien, je kunt het zien, je kunt het zien