Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kate earl Songtekst: learning to fly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kate earl - learning to fly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van learning to fly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kate earl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kate earl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals learning to fly .

Origineel

I've made mistakes But I won't be ashamed It feels like fate is liftin' me I can't seem to keep my feet on the ground I no longer hide So I let the sun wash over me 'Cause there's no darkness left To hold me down And I feel it's light Now I found the spark That was missin' in my life I earned these wings I was not born with them And it's no accident How I walked through The rain and the fire 'Cause it taught me how to love It taught me how to fight And finally I'm learning to fly When you lose your way When your heart breaks When you can't escape You feel just like a prisoner Of all the world says you will never be That's when you can't give up Gotta hold on tighter now that ever The answers will find you when you believe And I feel it's light Now I found the spark That was missin in my life I earned these wings I was not born with them & it's no accident How I walked through The rain and the fire 'Cause it taught me how to love It taught me how to fight & finally I'm learning to fly And I tried yea I tried to get somewhere that I'd rather be But sometimes the fastest way is not so easy I earned these wings I was not born with them & it's no accident How I walked through The rain and the fire 'Cause it taught me how to love It taught me how to fight And finally I'm learning to fly

 

Vertaling

Ik heb fouten gemaakt Maar ik zal me niet schamen Het voelt alsof het lot me optilt Ik kan mijn voeten niet op de grond houden Ik verberg me niet langer Dus laat ik de zon over me heen spoelen 'Cause there's no darkness left To hold me down En ik voel het licht Nu heb ik de vonk gevonden That was missin' in my life Ik heb deze vleugels verdiend Ik ben er niet mee geboren En het is geen toeval Hoe ik door De regen en het vuur 'Cause it taught me how to love Het heeft me geleerd hoe ik moet vechten En eindelijk leer ik te vliegen When you lose your way Wanneer je hart breekt When you can't escape Je voelt je net een gevangene Van alles wat de wereld zegt dat je nooit zult zijn Dat is wanneer je niet kunt opgeven Je moet je nu steviger vasthouden dan ooit De antwoorden zullen je vinden als je gelooft And I feel it's light Nu heb ik de vonk gevonden Die ik miste in mijn leven Ik heb deze vleugels verdiend Ik ben er niet mee geboren en het is geen toeval Hoe ik door De regen en het vuur 'Cause it taught me how to love Het heeft me geleerd hoe ik moet vechten en eindelijk leer ik vliegen And I tried yea I tried to get somewhere that I'd rather be Maar soms is de snelste weg niet zo makkelijk Ik heb deze vleugels verdiend Ik ben er niet mee geboren & it's no accident Hoe ik door De regen en het vuur 'Cause it taught me how to love It taught me how to fight En eindelijk leer ik te vliegen