Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kate michaels Songtekst: the best things in life are free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kate michaels - the best things in life are free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the best things in life are free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kate michaels! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kate michaels en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the best things in life are free .

Origineel

{Janet} Are you ready? Free, free, baby, Boy, when you look at me, Do you judge me by my cover? Got to be kiddin' me, to think that I'm that kind of lover I don't mean to disagree, sorry, you can't buy my kisses Open your eyes and see, True love comes for free {Luther} I'm keepin' my heart open, and hopin' you won't stab me in it 'Cause I've been in love before, and when I had to pay I didn't I'll lose my sanity, tryin' to measure your intentions What do you want from me? How much will it be? {Janet} No more than you're willing to give 'Cause you won't pay nothin' for this good lovin', it's for free {Luther} And I won't make you promises, I'll just do all I can to be your lover 'cause I understand {Both on chorus} The best things in life are free, Now that I've discovered what you mean to me The best things in life are free, Now that we've got each other The best things in life are free {Janet} Come on now, Ooh, yeah {Luther} Alright, I like that, Now, Janet {Janet} Ooh, Luther {Both} I know you are my baby, my one and only baby You said it twice, I'll say it thrice my baby baby baby {Janet} I've got so much for you, And it's easy to give it when I know you feel the same way too {Luther} That's all I expect from you, Just do all that you can to be my lover 'cause I understand, I do, (Janet: hoo) I do (Janet: hoo, hoo) They say, {Both on chorus} The best things in life are free, Now that I've discovered what you mean to me The best things in life are free, Now that we've got each other The best things in life are free {Repeat chorus} {Janet} BBD tell 'em 'bout free {Luther} Uhh huh {Janet} Free, baby {Luther} Yeah {Janet} No more than you're willing to give 'Cause you won't pay me nothin' for this good lovin', it's for free {Luther} And I won't make you promises You see, {Both} I'm gonna be, I'm gonna be, we're gonna be, I'm gonna {Janet:} be do, The very best I can, to be your lover 'cause I understand {Janet} It feels good, it feels good, it feels good, it feels so good {Luther} Ha, ho, oh, wait a minute, I still don't think they've got it Let's tell them one more time Check it out! Everybody needs to know that, {Both on chorus} The best things in life are free, Now that I've discovered what you mean to me The best things in life are free, Now that we've got each other The best things in life are free {Repeat chorus} {Luther} Don't ya know, don't ya know, The very best love in life is free, And I'm free, yeah

 

Vertaling

Ben je er klaar voor? Vrij, vrij, baby, Jongen, als je naar me kijkt, beoordeel je me aan mijn omslag? Je houdt me voor de gek, als je denkt dat ik zo'n minnaar ben. Ik wil je niet tegenspreken, sorry, je kunt mijn kussen niet kopen Open je ogen en zie, Echte liefde krijg je gratis En ik zal je geen beloftes doen. Ik hou mijn hart open, en hoop dat je me er niet in steekt Want ik ben al eerder verliefd geweest, en toen ik moest betalen, deed ik het niet. Ik verlies mijn verstand, terwijl ik je bedoelingen probeer te meten Wat wil je van me? Hoeveel zal het zijn? Ik heb zoveel voor je. Niet meer dan je bereid bent te geven. Want je zult niets betalen voor deze goede liefde, het is gratis. En ik zal je geen beloftes doen, Ik zal gewoon doen wat ik kan om je minnaar te zijn, want ik begrijp het. {Zowel op refrein} De beste dingen in het leven zijn gratis, Nu ik heb ontdekt wat je voor me betekent De beste dingen in het leven zijn gratis, Nu dat we elkaar hebben The best things in life are free Niet meer dan je bereid bent te geven. Kom op nou, Ooh, yeah Dat is alles wat ik van jou verwacht. Oké, daar hou ik van, Nu, Janet. {Janet} Ooh, Luther Ik weet dat je mijn baby bent. Ik weet dat je mijn baby bent, mijn enige echte baby. Je zei het twee keer, ik zal het drie keer zeggen, mijn baby baby baby {Janet} Ik heb zo veel voor je, En het is makkelijk om het te geven als ik weet dat jij het ook zo voelt. Ha, ho. Dat is alles wat ik van je verwacht, Doe gewoon alles wat je kunt om mijn minnaar te zijn, want ik begrijp het, Dat doe ik. Dat doe ik. Ze zeggen, {Zowel op koor} De beste dingen in het leven zijn gratis, Nu ik heb ontdekt wat je voor me betekent De beste dingen in het leven zijn gratis, Now that we've got each other The best things in life are free {Herhaal refrein} {Janet} BBD tell 'em 'about free {Luther} Uhh huh {Janet} Vrij, baby {Luther} Yeah {Janet} Niet meer dan je bereid bent te geven. Want je zult me niets betalen voor deze goede liefde, het is gratis. {Luther} En ik zal je geen beloftes doen. Zie je wel, Ik zal... Ik zal zijn, ik zal zijn, wij zullen zijn, ik zal zijn... het beste doen wat ik kan, om je minnaar te zijn, want ik begrijp... {Janet} Het voelt goed, het voelt goed, het voelt goed, het voelt zo goed {Luther} Wacht even, ik denk nog steeds niet dat ze het snappen. Laten we het ze nog één keer vertellen. Kijk dan. Iedereen moet dat weten, {Bothers on chorus} De beste dingen in het leven zijn gratis, Nu ik heb ontdekt wat je voor me betekent De beste dingen in het leven zijn gratis, Now that we've got each other The best things in life are free {Herhaal refrein} {Luther} Don't ya know, don't ya know, De allerbeste liefde in het leven is gratis, And I'm free, yeah