Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kate taylor Songtekst: where you lead

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kate taylor - where you lead ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van where you lead? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kate taylor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kate taylor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals where you lead .

Origineel

Wanting you the way I do I only want to be with you And I would go To the ends of the earth 'Cause darling To me that's what you're worth Where you lead, I will follow Anywhere that you tell me to If you need, you need me to be with you I will follow where you lead If you're out on the road Feeling lonely, and so cold All you have to do is call my name And I'll be there on the next train Where you lead, I will follow Anywhere that you tell me to If you need, you need me to be with you I will follow where you lead I always wanted a real home with flowers on the window sill But if you want to live in New York City, honey, you know I will I never thought I could get satisfaction from just one man If anyone can keep me happy, you're the one who can Where you lead, I will follow Anywhere that you tell me to If you need, you need me to be with you I will follow where you lead Where you lead, I will follow Anywhere that you tell me to If you need, you need me to be with you I will follow where you lead I'm gonna follow where you lead... I will follow, I will follow...

 

Vertaling

Ik wil je zoals ik je wil Ik wil alleen maar bij jou zijn En ik zou gaan tot het einde van de wereld 'Cause darling Voor mij is dat wat je waard bent Waar jij me leidt, zal ik je volgen Overal waar je me zegt te gaan Als je me nodig hebt, als je me nodig hebt om bij je te zijn Ik zal je volgen waar je me leidt Als je op de weg bent Je eenzaam voelt, en het zo koud hebt Alles wat je hoeft te doen is mijn naam roepen En ik zal er zijn met de volgende trein Waar jij me leidt, zal ik je volgen Overal waar je me zegt heen te gaan Als je me nodig hebt, als je me nodig hebt om bij je te zijn Ik volg je waarheen je me leidt Ik heb altijd een echt huis gewild met bloemen op de vensterbank Maar als je in New York City wilt wonen, dan weet je dat ik dat wil. Ik had nooit gedacht dat ik bevrediging kon halen uit slechts één man Als iemand me gelukkig kan maken, ben jij het wel Waar jij me leidt, zal ik je volgen Overal waar je me zegt te gaan Als je me nodig hebt, als je me nodig hebt om bij je te zijn Ik zal je volgen waar je me leidt Waarheen jij me leidt, zal ik je volgen Waarheen je me maar wilt Als je me nodig hebt, wil je dat ik bij je ben Ik volg je waarheen je me leidt Ik zal je volgen waarheen je me leidt... Ik zal volgen, ik zal volgen...