Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Katelyn Songtekst: You Dont Know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Katelyn - You Dont Know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Dont Know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Katelyn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Katelyn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Dont Know .

Origineel

I know you've got the best intentions Just trying to find the right words to say Promise I've already learned my lesson But right now, I wanna be not okay [Pre-Chorus] I'm so tired, sitting here waiting If I hear one more "Just be patient" It's always gonna stay the same [Chorus] So let me just give up So let me just let go If this isn't good for me Well, I don't wanna know Let me just stop trying Let me just stop fighting I don't want your good advice Or reasons why I'm alright [Hook] You don't know what it's like You don't know what it's like [Verse 2] Can't stop these feet from sinking And it's starting to show on me You're staring while I'm blinking But just don't tell me what you see [Pre-Chorus] I'm so over all this bad luck Hearing one more "Keep your head up" Is it ever gonna change? [Chorus] So let me just give up So let me just let go If this isn't good for me Well, I don't wanna know Let me just stop trying Let me just stop fighting I don't want your good advice Or reasons why I'm alright [Hook] You don't know what it's like You don't know what it's like [Bridge] Don't look at me like that Just like you understand Don't try to pull me back [Chorus] Let me just give up Let me just let go If this isn't good for me Well, I don't wanna know Let me just stop trying Let me just stop fighting I don't want your good advice Or reasons why I'm alright [Hook] You don't know what it's like You don't know what it's like You don't know, you don't know, you don't know You don't know what it's like You don't know what it's like You don't know, you don't know You don't know what it's like You don't know what it's like

 

Vertaling

Ik weet dat je de beste bedoelingen hebt Probeer gewoon de juiste woorden te vinden Belofte Ik heb mijn les al geleerd Maar nu wil ik niet goed zijn [Pre refrein] Ik ben zo moe, ik zit hier wachten Als ik nog een keer hoor "wees gewoon geduldig" Het blijft altijd hetzelfde [Koor] Dus laat me gewoon opgeven Dus laat me gewoon loslaten Als dit niet goed voor mij is Nou, ik wil het niet weten Laat me gewoon stoppen met het proberen Laat me gewoon stoppen met vechten Ik wil je goede raad niet Of redenen waarom ik goed ben [Haak] Je weet niet hoe het is Je weet niet hoe het is [Vers 2] Kan deze voet niet stoppen zinken En het begint op mij te tonen Je staart terwijl ik knipper Maar vertel me gewoon niet wat je ziet [Pre refrein] Ik ben zo boven dit ongeluk Hearing one more "Houd je hoofd omhoog" Zal het ooit veranderen [Koor] Dus laat me gewoon opgeven Dus laat me gewoon loslaten Als dit niet goed voor mij is Nou, ik wil het niet weten Laat me gewoon stoppen met het proberen Laat me gewoon stoppen met vechten Ik wil je goede raad niet Of redenen waarom ik goed ben [Haak] Je weet niet hoe het is Je weet niet hoe het is [Brug] Kijk me niet zo aan Net zoals je het begrijpt Probeer me niet terug te trekken [Koor] Laat me gewoon opgeven Laat me gewoon loslaten Als dit niet goed voor mij is Nou, ik wil het niet weten Laat me gewoon stoppen met het proberen Laat me gewoon stoppen met vechten Ik wil je goede raad niet Of redenen waarom ik goed ben [Haak] Je weet niet hoe het is Je weet niet hoe het is Je weet het niet, je weet het niet, je weet het niet Je weet niet hoe het is Je weet niet hoe het is Je weet het niet, je weet het niet Je weet niet hoe het is Je weet niet hoe het is