Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Katerine Avgoustakis Songtekst: Loving You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Katerine Avgoustakis - Loving You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Loving You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Katerine Avgoustakis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Katerine Avgoustakis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Loving You .

Origineel

Loving you
Is easy because you're beautiful
Making love with you
Is all I want to do
Loving you
Is more than just a dream come true
And everything that I do
Is out of loving you

No one else can make me feel
The colors that you bring
Stay with me while we grow old
And we will live each day in spring time

Because loving you
Has made my life so beautiful
And every day of my life
Is filled with loving you
Loving you
I see your soul come shining through
And everytime that we
Oh
I'm more in love with you

 

Vertaling

Van jou houden
Is makkelijk, omdat je mooi bent
De liefde bedrijven met jou
Is alles wat ik wil doen
Van jou houden
Is meer dan gewoon een droom die uit komt
En alles wat ik doe
Is uit liefde voor jou

Niemand anders kan me
De kleuren die jij brengt laten voelen
Blijf bij me terwijl we oud worden
En we zullen elke dag in de lente leven

Want van jou houden
Heeft mij leven zo mooi gemaakt
En elke dag van mijn leven
Is gevuld met mijn liefde voor jou
Van jou houden
Ik zie je ziel doorschijnen
En elke keer dat we
Oh
Maakt me steeds verliefder op jou