Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: katharine mcphee Songtekst: lick my lips

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: katharine mcphee - lick my lips ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lick my lips? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van katharine mcphee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van katharine mcphee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lick my lips .

Origineel

Your love, don't need to sugarcoat it You make me rush, get me up all night And when I taste it I want more than just a little bit You fill me up, baby it's alright Gorgeous Baby come on into my open arms [?] Every time you need me all my buttons come undone You make me lick my lips You're my favorite flavor When we kiss I just wanna savor Every drop of it, I can't get enough You make me lick my lips, my lips I'm on top when I'm with you so exciting I can't deny, you make me feel so good You're my jam, I wanna turn you up louder Now let me see what's underneath that hat Gorgeous Baby come on into my open arms [?] Any time you need me all my buttons come undone You make me lick my lips You're my favorite flavor When we kiss I just wanna savor Every drop of it, I can't get enough You make me lick my lips, my lips Baby you're the only one I need Won't you come and put your lips on me You make me lick my lips You're my favorite flavor When we kiss I just wanna savor Every drop of it, I can't get enough You make me lick my lips, my lips You make me lick my lips You're my favorite flavor When we kiss I just wanna savor Every drop of it, I can't get enough You make me lick my lips, my lips

 

Vertaling

Jouw liefde, ik hoef het niet mooier te maken dan het is Je laat me haasten, maakt me de hele nacht wakker En als ik het proef wil ik meer dan een klein beetje Je vult me, baby het is goed Gorgeous Baby come on in my open arms [?] Elke keer als je me nodig hebt, komen al mijn knopen los Je laat me mijn lippen likken Jij bent mijn favoriete smaak When we kiss I just wanna savor Elke druppel, ik kan er niet genoeg van krijgen Je laat me mijn lippen likken, mijn lippen Ik ben op de top als ik bij jou ben, zo opwindend Ik kan het niet ontkennen, je geeft me zo'n goed gevoel Je bent mijn jam, ik wil je harder zetten Laat me nu zien wat er onder die hoed zit Gorgeous Baby come on in my open arms [?] Als je me nodig hebt, gaan al mijn knopen los You make me lick my lips Jij bent mijn favoriete smaak When we kiss I just wanna savor Every drop of it, I can't get enough Je laat me mijn lippen likken, mijn lippen Schatje, jij bent de enige die ik nodig heb Wil je niet komen en je lippen op me leggen You make me lick my lips You're my favorite flavor When we kiss I just wanna savor Every drop of it, I can't get enough Je laat me mijn lippen likken, mijn lippen You make me lick my lips You're my favorite flavor When we kiss I just wanna savor Every drop of it, I can't get enough You make me lick my lips, my lips