Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: katinguele Songtekst: ainda resta uma bagagem

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: katinguele - ainda resta uma bagagem ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ainda resta uma bagagem? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van katinguele! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van katinguele en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ainda resta uma bagagem .

Origineel

Quando O temporal passar. Tudo normalizar. Podemos conversar. Ouvir. Tua voz ecoar. Um raio iluminar. Nós dois. Quando você sentir saudades, pra me amar. Quando você tiver coragem, vem me procurar. Quando você sentir vontade, de beijar. Vem, amor amor. Entre nós resta uma bagagem, pra levar. De desejos prazeres de verdade, vem me saciar. Ceder teu corpo ao meu corpo. Que a lucidez dos teus afagos. Me declamem pra te amar

 

Vertaling

Als de storm voorbij is. Alles is weer normaal. We kunnen praten. Luister. Je stem echoot. Een bliksemschicht oplichten. Wij tweeën. Als je me mist, om van me te houden. Als je moed hebt, kom me dan zoeken. Als je het verlangen voelt, om te kussen. Vem, amor amor. Tussen ons is er een bagage over, om te dragen. Van verlangens, echte genoegens, kom en verzadig me. Geef je lichaam aan mijn lichaam. Laat de luciditeit van je strelingen verklaar dat ik van je hou