Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: katinguele Songtekst: minha rosa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: katinguele - minha rosa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van minha rosa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van katinguele! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van katinguele en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals minha rosa .

Origineel

Por onde andará você?. Ô Minha Rosa. Eu nunca mais pude lhe ver. Cadê a Rosa?. A Rosa foi e nunca mais pode voltar. E nem resposta. Ah! Minha nossa, minha Rosa onde andará. Ando sonhando com você. Ô minha Rosa. Quando será que vou te ver?. Cadê a Rosa?. A rosa que dei pra Rosa vi murchar. E nem resposta. Ah! Minha nossa, minha Rosa onde andará?. Ô Rosa se você voltar eu vou comemorar. Outra vez a gente vai poder se amar. No mesmo cantinho no mesmo lugar. Ô minha Rosa. Ô Rosa vem ficar comigo que hoje a noite é nossa. Vem que eu não agüento sua ausência, oh! Rosa. Me dá um cantinho no seu coração

 

Vertaling

Waar ben je geweest? Oh, mijn Rose. Ik heb je nooit meer gezien. Waar is Rosa? Rosa is weg en ze kan nooit meer terugkomen. En geen antwoord. Ah! Mijn God, mijn Rose, waar ga je heen? Ik heb over je gedroomd. Oh, mijn Rose. Wanneer zie ik je weer? Waar is Rosa? De roos die ik aan Rosa gaf, ik zag haar verwelken. En geen antwoord. Ah! Mijn goedheid, mijn Rosa, waar ben je? Oh Rosa, als je terugkomt zal ik het vieren. We zullen weer van elkaar houden. In dezelfde hoek, op dezelfde plaats. Oh, mijn Rosa. Oh Rosa, kom bij me logeren, vanavond is onze nacht. Kom, ik kan niet tegen je afwezigheid, oh, Rosa. Geef me een plaats in je hart