Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: katinguele Songtekst: teu silencio

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: katinguele - teu silencio ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teu silencio? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van katinguele! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van katinguele en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teu silencio .

Origineel

Tudo estranho. Você nem me deu bom dia. Eu te vi sai do banho. Fui pro sofá fiquei na minha. Da um tempo. Você ta exagerando. Foi um desentendimento. Nada demais. Não é pra tanto. A gente ta se conhecendo agora. E diferenças vão pintar. Por qualquer coisa você vai embora. Ou fica assim sem conversar. Nossas brigas são intensas. Você perde a noção. Fala tanta coisa feia. Só pra me deixar sem chão. Quem ta certo ou errado. No final já tanto faz. Hoje eu sei que teu silencio doe bem mais

 

Vertaling

Alles is vreemd. Je hebt niet eens goedemorgen tegen me gezegd. Ik zag je uit de douche komen. Ik ging naar de bank en ik was alleen. Doe me een lol. Je overdrijft. Het was een misverstand. Geen probleem. Het is niet zo erg. We leren elkaar net kennen. En er zullen verschillen ontstaan. Je gaat voor alles weg. Of zo blijven zonder te praten. Onze gevechten zijn intens. Je raakt het spoor bijster. Je zegt zoveel lelijke dingen Alleen maar om me plat te laten liggen. Wie heeft er gelijk of ongelijk. Uiteindelijk maakt het niet uit. Vandaag weet ik dat jouw zwijgen veel meer pijn doet