Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: katinguele Songtekst: venha matar saudades

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: katinguele - venha matar saudades ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van venha matar saudades? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van katinguele! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van katinguele en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals venha matar saudades .

Origineel

Chora tristeza de viver assim. A loucura tomará conta de mim. Porque você me abandonou. E eu que lhe dediquei todo um grande amor. E vou pelas noites a vagar. Até você voltar num raio de sol. Mas se sentir que vale a pena. Venha matar saudades. Venha matar saudades. Venha matar saudades. Mas venha pra ficar

 

Vertaling

Huil verdriet om zo te leven. Waanzin zal me overnemen Omdat je me verlaten hebt. En ik die jullie allen een grote liefde gaf En ik zal door de nachten zwerven Tot je terugkomt in een zonnestraal Maar als je denkt dat het het waard is Kom en mis me. Kom en mis me. Kom en mis me. Maar kom om te blijven