Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: katy b Songtekst: got paid

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: katy b - got paid ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van got paid? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van katy b! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van katy b en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals got paid .

Origineel

Open my door and i scream like it's been ages. How ya doing girl? you look amazing. Oh my gosh, oh my gosh. New acrylics, gold studs with the red fade. Diva lipstick, liquid liner make you wanna say. Oh my gosh, oh my gosh. Friday never lets me down. So grab your coat, we're gonna hit the town. But i just got paid, i just got paid. Friday never lets me down. So grab your coat, we're gonna hit the town. But i just got paid, i just got paid. Hop in the cab, tell the driver "turn the music up". Let the window shake, feel the vibration. Feel so free, feel so free. Straight to the floor, i let the beat mend my broken heart. No looking back, to the future i raise a glass. Down on three, down on three. One, two, three, go. Friday never lets me down. So grab your coat, we're gonna hit the town. But i just got paid, i just got paid. Friday never lets me down. So grab your coat, we're gonna hit the town. But i just got paid, i just got paid. You see i'm ready to let it go. Show that boy what he'll be missing, let him know. You see i'm ready to hear it loud. Show that boy that he'll be missing, missing out. You see i'm ready to let it go. Show that boy that he'll be missing, let him know. You see i'm ready to hear it loud. Show that boy that he'll be missing, missing out. Just got paid, stroll thorugh the city. I wanna spend some, put the rest in the kitty. I'm rolling with k b, so jiggy. My name's william, i said i'm gonna make a milly. Hard work is paying off, 'k, now they pay us. It's like paying off day, radio play us. Feel good 'cause i know i work hard for this. Been grafting a lot from the start of this. And then splash like alakazam and then raise it. We shop 'til we drop, let's face it. Friday is here and it's a great thing. Got an appetite for fun love to taste. The time, i don't waste it, i like my life basic. And whatever the case is. If i see a chence to win i'm gonna take it. And it's working right, we're gonna make it. Friday never lets me down. So grab your coat, we're gonna hit the town. But i just got paid, i just got paid. Friday never lets me down. So grab your coat, we're gonna hit the town. But i just got paid, i just got paid. Friday never lets me down. So grab your coat, we're gonna hit the town. But i just got paid, i just got paid

 

Vertaling

Doe mijn deur open en ik gil alsof het lang geleden is. Hoe gaat het meisje? Je ziet er geweldig uit. Oh my gosh, oh my gosh. Nieuwe acryl, gouden studs met de rode fade. Diva lippenstift, vloeibare liner maakt dat je wilt zeggen. Oh my gosh, oh my gosh. Vrijdag laat me nooit in de steek. Dus pak je jas, we gaan naar de stad. Maar ik ben net betaald, ik ben net betaald. Vrijdag laat me nooit in de steek. Dus pak je jas, we gaan de stad in. Maar ik ben net betaald, ik ben net betaald. Spring in de taxi, vertel de chauffeur "zet de muziek harder". Laat het raam schudden, voel de vibratie. Voel me zo vrij, voel me zo vrij. Recht op de grond, ik laat de beat mijn gebroken hart genezen. Niet achterom kijken, op de toekomst hef ik het glas. Neer op drie, neer op drie. Een, twee, drie, gaan. Vrijdag laat me nooit in de steek. Dus pak je jas, we gaan naar de stad. Maar ik ben net betaald, ik ben net betaald. Vrijdag laat me nooit in de steek. Dus pak je jas, we gaan de stad in. Maar ik heb net betaald, ik heb net betaald. Zie je, ik ben klaar om het te laten gaan. Laat die jongen zien wat hij mist, laat het hem weten. Zie je, ik ben klaar om het hardop te horen. Laat die jongen zien wat hij mist, wat hij mist. Zie je, ik ben klaar om het te laten gaan. Toon die jongen dat hij zal missen, laat het hem weten. Zie je, ik ben klaar om het luid te horen. Laat die jongen zien dat hij iets mist. Net betaald, slenteren door de stad. Ik wil wat uitgeven, de rest in de pot doen. Ik ben aan het rollen met K.B, dus jiggy. Mijn naam is William, ik zei dat ik een miljoen zou verdienen. Hard werken betaalt zich uit, 'k, nu betalen ze ons. Het is net als betaaldag, radio draait ons. Het voelt goed, want ik weet dat ik hier hard voor gewerkt heb. Ik heb hard gewerkt vanaf het begin. En dan spatten als alakazam en dan verhogen. We winkelen tot we erbij neervallen, laten we eerlijk zijn. Vrijdag is hier en het is een groot ding. Heb een honger voor leuke liefde te proeven. De tijd, ik verspil het niet, ik hou van mijn leven basic. En wat de zaak ook is. Als ik een kans zie om te winnen, dan grijp ik die. En het werkt goed, we gaan het halen. Vrijdag laat me nooit in de steek. Dus pak je jas, we gaan naar de stad. Maar ik ben net betaald, ik ben net betaald. Vrijdag laat me nooit in de steek. Dus pak je jas, we gaan de stad in. Maar ik heb net betaald, ik heb net betaald. Vrijdag laat me nooit in de steek. Dus pak je jas, we gaan de stad in. Maar ik ben net betaald, ik ben net betaald