Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: katy perry Songtekst: birthday (cash cash remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: katy perry - birthday (cash cash remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van birthday (cash cash remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van katy perry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van katy perry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals birthday (cash cash remix) .

Origineel

Every birthday, every every birthday. Every birthday, every every day. Every birthday, every every birthday. Every birthday, every every day. Boy when you're with me. I'll give you a taste. Make it like your birthday everyday. I know you like it sweet. So you can have your cake. Give you something good to celebrate. So make a wish. I'll make it like your birthday everyday. I'll be your gift. Give you something good to celebrate. Celebrate, celebrate, celebrate. Give you something good to celebrate. So make a wish. I'll make it like your birthday everyday. I'll be your gift. Give you something good to celebrate. So let me get you in your birthday suit. It's time to bring out the big balloons. So let me get you in your birthday suit. It's time to bring out the big balloons. Boy when you're with me. I'll give you a taste. Make it like your birthday everyday. I know you like it sweet. So you can have your cake. Give you something good to celebrate. Give you something good to celebrate. So make a wish. I'll make it like your birthday everyday. I'll be your gift. Give you something good to celebrate. Oh baby, I'll make it like your birthday everyday. Celebrate now, celebrate now. Every birthday, every every birthday. Every birthday, every every day. Every birthday, every every birthday. Every birthday, every every day. Every day

 

Vertaling

Elke verjaardag, elke elke verjaardag. Elke verjaardag, elke elke elke dag. Elke verjaardag, elke elke verjaardag. Elke verjaardag, elke elke elke dag. Jongen, als je bij me bent. Ik zal je een voorproefje geven. Maak het zoals je verjaardag elke dag. Ik weet dat je het graag zoet hebt. Dus je mag je taart hebben. Geef je iets goeds om te vieren. Dus doe een wens. Ik zal het elke dag als je verjaardag maken. Ik zal je cadeau zijn. Geef je iets goeds om te vieren. Vier feest, vier feest, vier feest. Geef je iets goeds om te vieren. Dus doe een wens. Ik zal het elke dag als je verjaardag maken. Ik zal je cadeau zijn. Geef je iets goeds om te vieren. Dus laat me je in je verjaardagspak steken. Het is tijd om de grote ballonnen tevoorschijn te halen. Dus laat me je in je verjaardagspak steken. Het is tijd om de grote ballonnen tevoorschijn te halen. Jongen, als je bij mij bent. Ik zal je een voorproefje geven. Maak het zoals je verjaardag elke dag. Ik weet dat je het graag zoet hebt. Dus je kunt je taart krijgen. Geef je iets goeds om te vieren. Geef je iets goeds om te vieren. Dus doe een wens. Ik zal het elke dag als je verjaardag maken. Ik zal je cadeau zijn. Geef je iets goeds om te vieren. Oh baby, ik zal het elke dag als je verjaardag maken. Vier het nu, vier het nu. Elke verjaardag, elke elke verjaardag. Elke verjaardag, elke elke elke dag. Elke verjaardag, elke elke verjaardag. Elke verjaardag, elke elke elke dag. Elke dag