Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: katy perry Songtekst: dark horse (feat. juicy j)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: katy perry - dark horse (feat. juicy j) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dark horse (feat. juicy j)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van katy perry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van katy perry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dark horse (feat. juicy j) .

Origineel

Yeah, ya'll know what it is. Katy Perry, Juicy J. I knew you were. You were gonna come to me. And here you are. But you better choose carefully. 'Cause I, I'm capable of anything. Of anything and everything. Make me your Aphrodite. Make me your one and only. But don't make me your enemy, your enemy, your enemy. So you wanna play with magic. Boy, you should know whatcha falling for. Baby do you dare to do this?. Cause I'm coming atcha like a dark horse. Are you ready for, ready for. A perfect storm, perfect storm. Cause once you're mine, once you're mine. There's no going back. Mark my words. This love will make you levitate. Like a bird. Like a bird without a cage. But down to earth. If you choose to walk away, don't walk away. It's in the palm of your hand now baby. It's a yes or no, no maybe. So just be sure before you give it all to me. All to me, give it all to me. So you wanna play with magic. Boy, you should know whatcha falling for. Baby do you dare to do this. Cause I'm coming atcha like a dark horse. Are you ready for, ready for. A perfect storm, perfect storm. Cause once you're mine, once you're mine. There's no going back. (Juicy J). She's a beast. I call her Karma. She eat your heart out. Like Jeffrey Dahmer. Be careful. Try not to lead her on. Shawty's heart was on steroids. Cause her love is so strong. You may fall in love. When you meet her. If you get the chance you better keep her. She's sweet as pie but if you break her heart. She turn cold as a freezer. That fairy tale ending. With a knight in shining armor. She can be my Sleeping Beauty. I'm gon' put her in a coma. Woo!. Damn I think I love her. Shawty so bad. I'm sprung and I don't care. She got me like a roller coaster. Turn the bedroom into a fair. Her love is like a drug. I was tryna hit it and quit it. But lil'mama so dope. I messed around and got addicted. So you wanna play with magic. Boy you should know what you're fallin' for. (You should know). Baby do you dare to do this. Cause I'm comin' at you like a dark horse. (Like a dark horse). Are you ready for. Ready for (Ready for). A perfect storm. Perfect storm (A perfect storm). Cause once you're mine. Once you're mine (ohh). There's no goin' back

 

Vertaling

Ja, jullie weten wat het is. Katy Perry, Juicy J. Ik wist dat je het was. Je zou naar mij komen. En hier ben je dan. Maar je kunt beter voorzichtig kiezen. Want ik, ik ben tot alles in staat. Tot alles en nog wat. Maak mij jouw Aphrodite. Maak mij je enige en echte. Maar maak me niet je vijand, je vijand, je vijand. Dus je wilt met magie spelen. Jongen, je moet weten waar je voor valt. Baby, durf je dit te doen? Want ik kom op je af als een donker paard. Ben je er klaar voor, klaar voor. Een perfecte storm, perfecte storm. Want als je eenmaal van mij bent, als je eenmaal van mij bent. Is er geen weg meer terug. Let op mijn woorden. Deze liefde zal je laten zweven. Als een vogel. Als een vogel zonder kooi. Maar op de grond. Als je ervoor kiest om weg te lopen, loop dan niet weg. Het ligt nu in de palm van je hand, schatje. Het is een ja of nee, nee misschien. Dus wees er zeker van voordat je alles aan mij geeft. Alles aan mij, geef het allemaal aan mij. Dus je wilt met magie spelen. Jongen, je moet weten waar je voor valt. Baby durf je dit te doen. Want ik kom op je af als een donker paard. Ben je klaar voor, klaar voor. Een perfecte storm, perfecte storm. Cause once you're mine, once you're mine. Er is geen weg meer terug. (Juicy J). Ze is een beest. Ik noem haar Karma. Ze eet je hart eruit. Zoals Jeffrey Dahmer. Wees voorzichtig. Probeer haar niet te verleiden. Shawty's hart was op steroïden. Omdat haar liefde zo sterk is. Je kan verliefd worden. Als je haar ontmoet. Als je de kans krijgt kun je haar maar beter houden. Ze is zo lief als wat, maar als je haar hart breekt. Wordt ze zo koud als een vriezer. Dat sprookjes einde. Met een ridder op het witte paard. Ze kan mijn Doornroosje zijn. Ik ga haar in een coma brengen. Woo! Verdomme, ik denk dat ik van haar hou. Shawty zo slecht. Ik ben gesprongen en het kan me niet schelen. Ze heeft me als een achtbaan. Verander de slaapkamer in een kermis. Haar liefde is als een drug. Ik probeerde het te raken en het te stoppen. Maar Lil'mama is zo dope. Ik rommelde wat en raakte verslaafd. Dus je wilt met magie spelen. Jongen je moet weten waar je voor valt. (Je zou het moeten weten). Baby durf je dit te doen. Want ik kom op je af als een donker paard. (Als een donker paard). Ben je er klaar voor. Ready for (Klaar voor). A perfect storm. Perfect storm (A perfect storm). Cause once you're mine. Als je eenmaal van mij bent (ohh). There's no goin' back