Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: katy perry Songtekst: tsunami

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: katy perry - tsunami ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tsunami? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van katy perry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van katy perry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tsunami .

Origineel

Please don't tip-toe. Come close, let's flow. Anchor in me, and get lost at sea. The world's your oyster and I am the pearl. Open waters. Sink into me slowly. So baby, come and take a swim with me. Make me ripple 'til I'm wavy. Don't be scared to dive in deep. And start a tsunami. Tsunami. Don't fight. Just ride the rhythm of the tide. We swirl, we spin. Salted, sun-kissed skin. We float together. Whatever weather. Embrace the breeze and sail away smoothly. So baby, come and take a swim with me. Make me ripple 'til I'm wavy. Don't be scared to dive in deep. And start a tsunami. Tsunami. Oh, you're waking up an ocean of emotion. that my body can't hide. (can't hide). Tsunami. (oh-oh-oh-oh). Now you're soaked in my devotion. 'cause you opened up a paradise. (inside). Tsunami. (oh-oh-oh-oh-oh-oh). Tsunami. So baby, come and take a swim with me. Make me ripple 'til I'm wavy. Don't be scared to dive in deep. And start a tsunami. Tsunami

 

Vertaling

Niet op je tenen lopen, alsjeblieft. Kom dichtbij, laten we stromen. Ga voor anker in mij, en verdwaal op zee. De wereld is jouw oester en ik ben de parel. Open wateren. Zak langzaam in me weg. Zo baby, kom en neem een duik met mij. Laat me rimpelen tot ik golvend ben. Wees niet bang om er diep in te duiken. En een tsunami te starten. Tsunami. Niet vechten. Rij gewoon op het ritme van het getij. We wervelen, we draaien. Gezouten, door de zon gekuste huid. We drijven samen. Welk weer het ook is. Omhels de bries en zeil soepel weg. Dus schat, kom en neem een duik met mij. Laat me rimpelen tot ik golvend ben. Wees niet bang om er diep in te duiken. En een tsunami te starten. Tsunami. Oh, je maakt een oceaan van emoties wakker. die mijn lichaam niet kan verbergen. (kan niet verbergen). Tsunami. (oh-oh-oh-oh). Nu ben je gedrenkt in mijn toewijding. Want je hebt een paradijs geopend. (binnenin). Tsunami. (oh-oh-oh-oh-oh-oh). Tsunami. Dus baby, kom en neem een duik met mij. Laat me rimpelen tot ik golvend ben. Wees niet bang om er diep in te duiken. En start een tsunami. Tsunami