Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kay thompson Songtekst: dolores

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kay thompson - dolores ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dolores? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kay thompson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kay thompson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dolores .

Origineel

How I love the kisses of Dolores Aye-aye-aye Dolores Not Marie or Emily or Doris Only my Dolores From a balcony above me She whispers "Love me", then throws a rose Ah but she is twice as lovely As the rose she throws I would die to be with my Dolores Aye-aye-aye Dolores I was made to serenade Dolores Chorus after chorus Just imagine eyes like moonrise A voice like music, lips like wine What a break if I could make Dolores Mine all mine. I would die to be with my Dolores Aye-aye-aye Dolores I was made to serenade Dolores Chorus after chorus Just imagine eyes like moonrise A voice like music, lips like wine What a break if I could make Dolores Mine all mine

 

Vertaling

Wat hou ik van de kussen van Dolores Aye-aye-aye Dolores Niet Marie of Emily of Doris Alleen mijn Dolores Vanaf een balkon boven mij Fluistert ze "Hou van mij", en gooit dan een roos Ah maar ze is twee keer zo mooi Als de roos die ze gooit Ik zou sterven om bij mijn Dolores te zijn Aye-aye-aye Dolores Ik ben gemaakt om Dolores een serenade te brengen Refrein na refrein Stel je ogen voor als maanlicht Een stem als muziek, lippen als wijn Wat een geluk als ik Dolores Helemaal van mij zou kunnen maken. Ik zou sterven om bij mijn Dolores te zijn Aye-aye-aye Dolores Ik ben gemaakt om Dolores een serenade te brengen Refrein na refrein Stel je ogen voor als maanlicht Een stem als muziek, lippen als wijn Wat een geluk als ik Dolores Helemaal van mij