Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kayle brecher Songtekst: this can't be love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kayle brecher - this can't be love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this can't be love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kayle brecher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kayle brecher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this can't be love .

Origineel

This can't be love Because I feel so well No sobs, no sorrows, no sighs This can't be love I get no dizzy spells My head is not in the skies My heart does not stand still Just hear it beat This is too sweet to be love This can't be love Because I feel so well I love to look in your eyes I love to look in your eyes This can't be love Because I feel so well No sobs, no sorrows, no sighs This can't be love I get no dizzy spells My head is not in the skies My heart does not stand still Just hear it beat This is too sweet to be love This can't be love Because I feel so well I love to look in your eyes I love to look in your eyes

 

Vertaling

Dit kan geen liefde zijn Omdat ik me zo goed voel Geen snikken, geen verdriet, geen zuchten Dit kan geen liefde zijn Ik krijg geen duizelingen Mijn hoofd is niet in de wolken Mijn hart staat niet stil Hoor het alleen kloppen Dit is te zoet om liefde te zijn Dit kan geen liefde zijn Omdat ik me zo goed voel Ik hou ervan om in je ogen te kijken Ik hou ervan om in je ogen te kijken Dit kan geen liefde zijn Omdat ik me zo goed voel Geen snikken, geen verdriet, geen zuchten Dit kan geen liefde zijn Ik krijg geen duizelingen Mijn hoofd is niet in de wolken Mijn hart staat niet stil Hoor het alleen kloppen Dit is te zoet om liefde te zijn Dit kan geen liefde zijn Omdat ik me zo goed voel Ik hou ervan om in je ogen te kijken Ik hou ervan om in je ogen te kijken