Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: keane Songtekst: chase the night away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: keane - chase the night away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chase the night away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van keane! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van keane en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chase the night away .

Origineel

[Verse 1] You can shape a dying day Into something better We can hold the ghosts at bay Build something together You can see the beauty in A dirty, rain-lashed street Or a plan that goes nowhere You can make this town feel kind Though the buildings cry But you don't belong, don’t belong [Chorus] You can chase the night away Guess I'm trying to say You heal me like the light of day You can keep me searching on You say it won't be long ’Til all the pain we felt is gone It won't be long [Verse 2] Sorry I'm distracted by Things that you can't help with Aloneness you can't recognise Or know unless you've felt it Show me how to love again Let the branches bend Life's rolling on, rolling on [Chorus] You can chase the night away Guess I'm trying to say You heal me like the light of day You can keep me searching on You say it won’t be long ’Til all the pain we felt is gone It won't be long [Bridge] ’Til your mind stops reeling It won't be long 'Til regret surrenders Its hold and the scars start healing Falling off a cliff and still wondering Where the ground has gone Something in your faith It keeps me searching on, searching on [Chorus] You can chase the night away Guess I'm trying to say You heal me like the light of day You can keep me searching on You say it won’t be long 'Til all the pain we felt is gone It won't be long [Outro] Guess I'm trying to say You heal me like the light of day You can keep me searching on You say it won't be long 'Til all the pain we felt is gone It won't be long

 

Vertaling

[Verse 1] You can shape a dying day In iets beters We kunnen de geesten op afstand houden Samen iets bouwen Je kunt de schoonheid zien in Een vuile, verregende straat Of een plan dat nergens heen gaat Je kunt deze stad vriendelijk maken Hoewel de gebouwen huilen Maar je hoort er niet bij, je hoort er niet bij [refrein] Je kunt de nacht wegjagen Ik denk dat ik probeer te zeggen Je geneest me als het licht van de dag You can keep me searching on You say it won't be long Tot alle pijn die we voelden weg is Het zal niet lang duren [Verse 2] Sorry I'm distracted by Dingen waar je niets aan kunt doen Eenzaamheid kan je niet herkennen Of weten tenzij je het gevoeld hebt Laat me zien hoe ik weer kan liefhebben Laat de takken buigen Life's rolling on, rolling on [refrein] You can chase the night away Ik denk dat ik probeer te zeggen Je geneest me als het licht van de dag You can keep me searching on You say it won't be long Tot alle pijn die we voelden weg is Het zal niet lang duren [Brug] Tot je geest stopt met draaien Het zal niet lang duren Tot de spijt zich overgeeft en de littekens beginnen te helen Van een klif vallen en je nog steeds afvragen Waar de grond is gebleven Iets in je geloof It keeps me searching on, searching on [Chorus] You can chase the night away Guess I'm trying to say Je geneest me als het licht van de dag You can keep me searching on You say it won't be long Tot alle pijn die we voelden weg is Het zal niet lang duren [Outro] Guess I'm trying to say Je geneest me als het licht van de dag You can keep me searching on You say it won't be long Tot alle pijn die we voelden weg is Het zal niet lang duren