Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: keely smith Songtekst: you go to my head

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: keely smith - you go to my head ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you go to my head? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van keely smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van keely smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you go to my head .

Origineel

You go to my head and you linger like a haunting refrain And I find you spinning 'round in my brain Like the bubbles in a glass of champagne You go to my head like a sip of sparkling Burgundy brew And I find the very mention of you Like the kicker in a julep or two The thrill of the thought that you might give a thought to my plea Cast a spell over me Still I say to myself get a hold of yourself Can't you see that it never can be You go to my head with a smile that makes my temperature rise Like a summer with a thousand Julys You intoxicate my soul with your eyes Though I'm certain that this heart of mine Hasn't a ghost of a chance in this crazy romance You go to my head You go to my head

 

Vertaling

Je gaat naar mijn hoofd en je blijft hangen als een spookachtig refrein En ik vind je ronddraaiend in mijn hersenen Zoals de bubbels in een glas champagne Je gaat naar mijn hoofd als een slok van sprankelende Bourgondische brouwsel En ik vind alleen al het noemen van jou Als de kicker in een julep of twee De opwinding van de gedachte dat je mijn pleidooi in overweging zou kunnen nemen Betovert me Toch zeg ik tegen mezelf, hou jezelf in bedwang Kan je niet zien dat het nooit kan zijn Je gaat naar mijn hoofd met een glimlach die mijn temperatuur doet stijgen Als een zomer met duizend Julia's Je bedwelmt mijn ziel met je ogen Hoewel ik er zeker van ben dat dit hart van mij Geen schijn van kans heeft in deze gekke romance Je gaat naar mijn hoofd Je stijgt naar mijn hoofd