Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: keith dotson Songtekst: one more try

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: keith dotson - one more try ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one more try? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van keith dotson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van keith dotson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one more try .

Origineel

I've had enough of danger And people on the streets I'm looking out for angels Just trying to find some peace Now I think it's time That you let me know So if you love me Say you love me But if you don't just let me go 'Cause teacher There are things that I don't want to learn And the last one I had Made me cry So I don't want to learn to Hold you, touch you Think that you're mine Because it ain't no joy For an uptown boy Whose teacher has told him goodbye, goodbye, goodbye When you were just a stranger And I was at your feet I didn't feel the danger Now I feel the heat That look in your eyes Telling me no So you think that you love me Know that you need me I wrote the song, I know it's wrong Just let me go And teacher There are things That I don't want to learn Oh the last one I had Made me cry So I don't want to learn to Hold you, touch you Think that you're mine Because it ain't no joy For an uptown boy Whose teacher has told him goodbye, goodbye, goodbye So when you say that you need me That you'll never leave me I know you're wrong, you're not that strong Let me go And teacher There are things That I still have to learn But the one thing I have is my pride Oh so I don't want to learn Hold you, touch you Think that you're mine Because there ain't no joy For an uptown boy Who just isn't willing to try I'm so cold Inside Maybe just one more try

 

Vertaling

Ik heb genoeg van gevaar en mensen op straat Ik kijk uit naar engelen Ik probeer wat rust te vinden Nu denk ik dat het tijd is Dat je het me laat weten Dus als je van me houdt Zeg dat je van me houdt Maar als je dat niet doet, laat me dan gaan Want leraar Er zijn dingen die ik niet wil leren En de laatste die ik had maakte me aan het huilen Dus ik wil niet leren om je vast te houden, je aan te raken Denken dat je van mij bent Because it ain't no joy Voor een jongen uit de stad Wiens leraar hem vaarwel, vaarwel, vaarwel heeft gezegd Toen je nog een vreemdeling was And I was at your feet I didn't feel the danger Nu voel ik de hitte Die blik in je ogen die me nee zegt Dus je denkt dat je van me houdt Weet dat je me nodig hebt Ik schreef het lied, ik weet dat het verkeerd is Laat me gewoon gaan En leraar Er zijn dingen die ik niet wil leren Oh, de laatste die ik had maakte me aan het huilen Dus ik wil niet leren om Je vasthouden, je aanraken Denken dat je van mij bent Because it ain't no joy Voor een jongen uit de stad Wiens leraar hem vaarwel, vaarwel, vaarwel heeft gezegd Dus als je zegt dat je me nodig hebt Dat je me nooit zult verlaten Ik weet dat je het mis hebt, je bent niet zo sterk Laat me gaan. En leraar Er zijn dingen die ik nog moet leren Maar het enige dat ik heb is mijn trots Oh dus ik wil niet leren Je vasthouden, je aanraken Denken dat je van mij bent Want er is geen vreugde For an uptown boy Who isn't just willing to try Ik heb het zo koud Inside Misschien nog één keer proberen