Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: keith ingham Songtekst: oh, lady be good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: keith ingham - oh, lady be good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh, lady be good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van keith ingham! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van keith ingham en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh, lady be good .

Origineel

Listen to my tale of woe, It's terribly sad but true, All dressed up, no place to go Each evening I'm awfully blue. I must win some handsome guy Can't go on like this, I could blossom out I know, With somebody just like you. So Oh, sweet and lovely lady, be good Oh, lady, be good to me I am so awfully misunderstood So lady, be good to me Oh, please have some pity I'm all-alone in this big city I tell you I'm just a lonesome babe in the wood, So lady be good to me. Oh, please have some pity I'm all alone in this big city I tell you I'm just a lonesome babe in the wood, So lady be good to me. Oh lady be good to me.

 

Vertaling

Luister naar mijn verhaal van ellende, Het is vreselijk triest maar waar, Helemaal opgedirkt, nergens om heen te gaan Elke avond ben ik vreselijk blauw. Ik moet een knappe vent voor me winnen Zo kan ik niet doorgaan, Ik kan opbloeien, ik weet het, Met iemand net als jij. Dus Oh, lieve en mooie dame, wees goed Oh, dame, wees goed voor me Ik ben zo vreselijk onbegrepen Dus dame, wees goed voor me O, heb alsjeblieft wat medelijden Ik ben helemaal alleen in deze grote stad Ik zeg je ik ben maar een eenzame babe in het bos, Dus dame wees goed voor me. Oh, heb alsjeblieft wat medelijden Ik ben helemaal alleen in deze grote stad Ik zeg je ik ben maar een eenzame babe in het bos, Dus dame wees lief voor me. Oh lady be good to me.