Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: keke palmer Songtekst: slow dance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: keke palmer - slow dance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van slow dance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van keke palmer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van keke palmer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals slow dance .

Origineel

I walk into the room. It's chaos people passin'. The lights are flashing. It's hard for me to see. The room is spinning now. Everyones stepping on me. Can? t find my feet and. It's hard for me to breathe. And now I'm lost on the floor. My eyes are with yours, yours, yours, yours. I? ve never felt this before. There? s something I can? t ignore, nore. We stand here face to face and. We got no time to waste and. Runaway without a trace and. Tonight we. We? re gonna slow dance. There? s nobody here. They all dissappear. So we? re gonna slow dance. They? re moving to fast. But we? re gonna last. Can we take it slow-o-o-o-o-o?. Can we take it slow-o-o-o-o-o?. Can we take it slow-o-o-o-o-o?. You wanted to dance. Babe here I am. Let's take it slow. I feel the energy. My heart is steady pounding. The clock is ticking. But to me it's standing still. There? s so much chemistry. And it is killing me. 'Cause I don? t wanna let go. And now I'm lost on the floor. My eyes are with yours, yours, yours, yours. I? ve never felt this before. There? s something I can? t ignore, nore. We stand here face to face and. We got no time to waste and. Runaway without a trace and. Tonight we. We? re gonna slow dance. There? s nobody here. They all dissappear. So we? re gonna slow dance. They? re moving to fast. But we? re gonna last. Can we take it slow-o-o-o-o-o?. Can we take it slow-o-o-o-o-o?. Can we take it slow-o-o-o-o-o?. You wanted to dance. Babe here I am. Let's take it slow. And we know the people are going. It stop playing music. When we say last coming on. Is not with this moment. Sloo-o-o-ow. There? s no one here. But me and you. So!. We? re gonna slow dance. There? s nobody here. They all dissappear. So we? re gonna slow dance. They? re moving to fast. But we? re gonna last. Can we take it slow-o-o-o-o-o?. Can we take it slow-o-o-o-o-o?. Can we take it slow-o-o-o-o-o?. You wanted to dance. Babe here I am. Let's take it slow

 

Vertaling

Ik loop de kamer in. Het is een chaos van passerende mensen. De lichten knipperen. Het is moeilijk voor mij om te zien. De kamer draait nu. Iedereen stapt op me. Kan mijn voeten niet vinden en. Het is moeilijk voor mij om te ademen. En nu lig ik verloren op de vloer. Mijn ogen zijn bij de jouwe, de jouwe, de jouwe, de jouwe. Ik heb dit nog nooit gevoeld. Er is iets dat ik niet kan negeren, niet meer. We staan hier oog in oog en... We hebben geen tijd te verliezen en. Weglopen zonder een spoor en. Vanavond gaan we... We gaan langzaam dansen. Er is hier niemand. Ze zijn allemaal verdwenen. Dus we gaan langzaam dansen. Ze bewegen te snel. Maar wij houden het vol. Kunnen we het langzaam aan doen? Can we take it slow-o-o-o-o-o-o-o? Can we take it slow-o-o-o-o-o-o? Je wilde dansen. Babe hier ben ik. Laten we het rustig aan doen. Ik voel de energie. Mijn hart bonst stevig. De klok tikt. Maar voor mij staat het stil. Er is zoveel chemie. En het maakt me kapot. Want ik wil niet loslaten. En nu lig ik verloren op de grond. Mijn ogen zijn bij de jouwe, de jouwe, de jouwe, de jouwe. Ik heb dit nog nooit gevoeld. Er is iets dat ik niet kan negeren, niet meer. We staan hier oog in oog en... We hebben geen tijd te verliezen en. Weglopen zonder een spoor en. Vanavond gaan we... We gaan langzaam dansen. Er is hier niemand. Ze zijn allemaal verdwenen. Dus we gaan langzaam dansen. Ze bewegen te snel. Maar wij houden het vol. Kunnen we het langzaam aan doen? Can we take it slow-o-o-o-o-o-o-o? Can we take it slow-o-o-o-o-o-o? Je wilde dansen. Babe hier ben ik. Laten we het rustig aan doen. En we weten dat de mensen gaan. Het stopt met muziek spelen. Als we zeggen laatste op komst. Is niet met dit moment. Sloo-o-o-ow. Er is niemand hier. Alleen jij en ik. Zo! We gaan slow dansen. Er is niemand hier. Ze verdwijnen allemaal. Dus we gaan langzaam dansen. Ze bewegen te snel. Maar wij houden het vol. Kunnen we het langzaam aan doen? Can we take it slow-o-o-o-o-o-o-o? Can we take it slow-o-o-o-o-o-o? Je wilde dansen. Babe hier ben ik. Let's take it slow