Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelis Songtekst: easy come, easy go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelis - easy come, easy go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van easy come, easy go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals easy come, easy go .

Origineel

I see the way you look at me It's not the Hennessey Cuz you're feeling me But instead you're acting scared Don't be afraid of me Let's not be cowardly Keep in mind boy It's easy come and easy go Keep in mind boy It's easy come and easy go Is it my girls 'round me Or is my job heavy Come baby talk to me Maybe from caught out there Don't tell me it's my hair Come on now let's play fair Keep in mind boy It's easy come and easy go Keep in mind boy It's easy come and easy go Keep in mind boy It's easy come and easy go Instead I get Mr. crazy Yeah he's comin' see With the guts to say to me He thinks that him n' me Should go and have babies (Yeah right) I wish you'd come and save me Keep in mind boy Keep in mind boy Keep in mind boy It's easy come and easy go Keep in mind boy It's easy come and easy go Keep in mind boy It's easy come and easy go

 

Vertaling

Ik zie de manier waarop je naar me kijkt Het is niet de Hennessey Want je voelt me aan Maar in plaats daarvan doe je alsof je bang bent Wees niet bang voor me Laten we niet laf zijn Hou in gedachten jongen Het is gemakkelijk komen en gemakkelijk gaan Denk eraan, jongen. Het is makkelijk komen en gaan Zijn het mijn meisjes om me heen Or is my job heavy Come baby talk to me Misschien uit gevangen daar Vertel me niet dat het mijn haar is Kom op nu laten we eerlijk spelen Hou in gedachten jongen Het is gemakkelijk komen en gemakkelijk gaan Denk eraan, jongen. Het is makkelijk komen en gaan Denk eraan, jongen. Het is gemakkelijk komen en gemakkelijk gaan In plaats daarvan krijg ik Mr. Crazy Yeah he's comin' see Met het lef om tegen me te zeggen Hij denkt dat hij en ik Baby's moeten gaan krijgen (Yeah right) I wish you'd come and save me Hou in gedachten jongen Denk aan de jongen Denk aan de jongen Het is gemakkelijk komen en gemakkelijk gaan Denk eraan, jongen. Het is makkelijk komen en gaan Denk eraan jongen It's easy come and easy go