Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kellie pickler Songtekst: somebody to love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kellie pickler - somebody to love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somebody to love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kellie pickler! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kellie pickler en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somebody to love me .

Origineel

Sometimes the night seems so lonely When your lying there all alone And tomorrow seems so far away I don't wanna live another day this way. Scared to love someone else Can't bear the hurt again But my body needs to feel a touch Someone to come and wake me up. [Chorus] I just want somebody to love me. I just need somebody to hold me. Somebody to love me Don't wanna let life pass me by Never knowing what its like To be as real as real can be To share my life and know my dreams. [Chorus] Cause I'm hurt and I'm scared and I'm lonely All I want is somebody to want me Cause I've got so much to give. [Chorus]

 

Vertaling

Soms lijkt de nacht zo eenzaam Als je daar helemaal alleen ligt En morgen lijkt zo ver weg Ik wil niet nog een dag op deze manier leven. Bang om van iemand anders te houden Ik kan de pijn niet meer verdragen Maar mijn lichaam moet een aanraking voelen Iemand die komt en me wakker maakt. [refrein] Ik wil alleen maar dat iemand van me houdt. Ik heb iemand nodig die me vasthoudt. Iemand die van me houdt Don't wanna let life pass by me Never knowing what its like Om zo echt te zijn als echt kan zijn Om mijn leven te delen en mijn dromen te kennen. [refrein] Cause I'm hurt and I'm scared and I'm lonely Alles wat ik wil is dat iemand mij wil Cause I've got so much to give. [Chorus]