Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly clarkson Songtekst: a little more time, a little less over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly clarkson - a little more time, a little less over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a little more time, a little less over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly clarkson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly clarkson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a little more time, a little less over .

Origineel

I don't know what to say. I'm not sure if something's wrong. Is my heart playing tricks on me. Am I losing my mind or your love?. I may be crazy. I may be foolish. but you just walked away from me. Without a kiss.... And no I LOVE YOU's anymore. You don't hold me like before. I don't expect the earth to shake. But would it kill you just to take. A little more time, a little less over. I just can't let it go. Even as you walk away. I know what you've been thinking 'bout. And I don't wanna pretend it's all ok. You can ignore it. You can look the other way. But I'll still be here hanging on. Without your kiss.... Any words will do. just a glance from you. to let me know that I'm still your girl. all I need is a sign. just a little more time. And no I LOVE YOU's anymore. You don't hold me like before. I don't expect the earth to shake. But would it kill you just to take. A little more time, a little less over

 

Vertaling

Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik weet niet zeker of er iets mis is. Houdt mijn hart me voor de gek. Verlies ik mijn verstand of jouw liefde? Ik mag dan gek zijn. Ik mag dan dwaas zijn, maar je bent net van me weggelopen. Zonder een kusje. En geen I LOVE YOU's meer. Je houdt me niet meer vast zoals vroeger. Ik verwacht niet dat de aarde beeft. Maar zou het je doden om gewoon. Een beetje meer tijd, een beetje minder over. Ik kan het gewoon niet loslaten. Zelfs als je wegloopt. Ik weet waar je aan hebt gedacht. En ik wil niet doen alsof het allemaal goed is. Je kunt het negeren. Je kunt de andere kant opkijken. Maar ik zal hier nog steeds zijn. Zonder jouw kus... Woorden zijn genoeg. Alleen een blik van jou. Om me te laten weten dat ik nog steeds je meisje ben. Ik heb alleen een teken nodig. Iets meer tijd. En geen 'ik hou van jou' meer. Je houdt me niet meer vast zoals vroeger. Ik verwacht niet dat de aarde beeft. Maar zou het je doden om gewoon. Een beetje meer tijd, een beetje minder over