Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly clarkson Songtekst: bleed for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly clarkson - bleed for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bleed for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly clarkson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly clarkson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bleed for me .

Origineel

[Verse 1] I know I've seen that smile before, baby Tuesday's never felt so cold Always crossing fingers, holding back Drawing circles on the floor [Pre-Chorus] Pretending you don't see me Blinding yourself completely Running from the hands that hold you up [Chorus] Hold on this time I will take you to where you belong Hold on this time You don't have to bleed for me [Verse 2] My heart is broken I get so tired Chasing shadows in the dark Why won't you run to me? Why am I not enough? Why is loving you so hard? [Pre-Chorus] Pretending you don't see me Blinding yourself completely Running from the hands that hold you up [Chorus] Hold on this time I will take you to where you belong Hold on this time You don't have to bleed for me You don't have to bleed for me [Bridge] But I need you to know That I won't let you go I will be breathing for you Whatever it takes For all of the way You have my love [Chorus] Hold on this time I will take you to where you belong Hold on this time You don't have to bleed for me You don't have to bleed for me You don't have to bleed for me You don't have to bleed for me

 

Vertaling

[Verse 1] Ik weet dat ik die glimlach eerder heb gezien, baby Tuesday's never felt so cold Always crossing fingers, holding back Cirkels tekenen op de vloer [Pre-Chorus] Doen alsof je me niet ziet Jezelf volledig verblindend Wegrennen van de handen die je omhoog houden [refrein] Hou je deze keer vast Ik breng je naar waar je thuishoort Hou je deze keer vast Je hoeft niet te bloeden voor mij [Verse 2] Mijn hart is gebroken Ik word zo moe Chasing shadows in the dark Waarom ren je niet naar me toe? Waarom ben ik niet genoeg? Waarom is van je houden zo moeilijk? [Pre-Chorus] Doen alsof je me niet ziet Jezelf volledig verblindend Running from the hands that hold you up [Chorus] Hou je deze keer vast Ik breng je naar waar je thuishoort Hou je deze keer vast Je hoeft niet voor mij te bloeden Je hoeft niet voor mij te bloeden [Bridge] Maar ik wil dat je weet Dat ik je niet zal laten gaan Ik zal voor je ademen Wat er ook voor nodig is For all of the way heb je mijn liefde [Chorus] Hou je vast deze keer Ik breng je naar waar je thuishoort Hou vol deze keer Je hoeft niet voor mij te bloeden Je hoeft niet voor mij te bloeden Je hoeft niet voor me te bloeden Je hoeft niet voor me te bloeden