Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly clarkson Songtekst: didn't i

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly clarkson - didn't i ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van didn't i? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly clarkson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly clarkson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals didn't i .

Origineel

Remember, not long ago. You called me hysterical. I finally figured us out. My fire was hot enough. To burn on for the both of us. And your water keeps puttin' us out. And I should be steam. The way you love to rain over me. Then turn around and call me your queen. Too blind to see, the way it stings. The pain it brings. Didn't I give you everything?. I gave you everything, baby (baby, baby). Didn't I?. Didn't I give you everything?. You got the best of me, baby (baby, baby). Didn't I. Hear you cryin' on my shoulder?. Beggin' hold me 'til it's over?. When you're lonely, just remember. I gave you everything. D-d-didn't I?. I'm over this tug of war. I've told you so many times before. Now I'm finally lettin' go of the rope, yeah. Well this game is too ugly, boy. And these hands are tired from keepin' you up. And my heart hurts from holdin' out hope. And I can't stay clean. With all the dirt you're throwing at me. Then turn around and call me your queen. Too blind to see, the way it stings. Or the pain it brings. Didn't I give you everything?. I gave you everything, baby (baby, baby). Didn't I?. Didn't I give you everything?. You got the best of me, baby (baby, baby). Didn't I. Hear you cryin' on my shoulder?. Beggin' hold me 'til it's over?. When you're lonely, just remember. I gave you everything. D-d-didn't I?. Oh, yeah (baby). Didn't I, didn't I?. Didn't I give you everything? (baby). Didn't I, didn't I, didn't I?. Didn't I give you everything?. I gave you everything, baby (baby, baby). Didn't I?. Didn't I give you everything?. You got the best of me, baby (baby, baby). Didn't I. Hear you cryin' on my shoulder?. Beggin' hold me 'til it's over?. When you're lonely, just remember. I gave you everything. D-d-didn't I?. Ooh. Didn't I, didn't I?. Didn't I give you everything, baby?. Didn't I, didn't I?. Didn't I give you everything, baby?. Didn't I, didn't I. Didn't I give you everything, baby?. Didn't I, didn't I. Didn't I give you everything?

 

Vertaling

Weet je nog, niet zo lang geleden. Je noemde me hysterisch. Ik heb ons eindelijk door. Mijn vuur was heet genoeg. Om te branden voor ons beiden. En jouw water blijft ons uitdoven. En ik zou stoom moeten zijn. De manier waarop je het graag over me heen laat regenen. Dan draai je je om en noemt me je koningin. Te blind om te zien, hoe het prikt. De pijn die het brengt. Heb ik je niet alles gegeven? Ik heb je alles gegeven, baby (baby, baby). Heb ik dat niet gedaan? Heb ik je niet alles gegeven? Je hebt het beste van me, baby (baby, baby). Hoorde ik je niet huilen op mijn schouder? Smekend om me vast te houden tot het voorbij is? Wanneer je eenzaam bent, denk er dan aan. Ik heb je alles gegeven. Heb ik dat niet gedaan? Ik ben over dit getouwtrek heen. Ik heb het je al zo dikwijls gezegd. Nu laat ik eindelijk het touw los, ja. Nou dit spel is te lelijk, jongen. En deze handen zijn moe van jou omhoog te houden. En mijn hart doet pijn van het hoop houden. En ik kan niet schoon blijven. Met al het vuil dat je naar me gooit. Dan draai je je om en noemt me je koningin. Te blind om te zien, hoe het prikt. Of de pijn die het brengt. Heb ik je niet alles gegeven? Ik heb je alles gegeven, baby (baby, baby). Heb ik dat niet gedaan? Heb ik je niet alles gegeven? Je hebt het beste van me, baby (baby, baby). Hoorde ik je niet huilen op mijn schouder? Smekend om me vast te houden tot het voorbij is? Wanneer je eenzaam bent, denk er dan aan. Ik heb je alles gegeven. Heb ik dat niet gedaan? Oh, ja (baby). Heb ik niet, heb ik niet? Heb ik je niet alles gegeven? (baby). Heb ik dat niet gedaan, heb ik dat niet gedaan, heb ik dat niet gedaan? Heb ik je niet alles gegeven? Ik heb je alles gegeven, baby (baby, baby). Heb ik dat niet gedaan? Heb ik je niet alles gegeven? Je hebt het beste van me, baby (baby, baby). Hoorde ik je niet huilen op mijn schouder? Smekend om me vast te houden tot het voorbij is? Wanneer je eenzaam bent, denk er dan aan. Ik heb je alles gegeven. Heb ik dat niet gedaan? Ooh. Heb ik niet, heb ik niet? Heb ik je niet alles gegeven, baby? Heb ik niet, heb ik niet? Heb ik je niet alles gegeven, baby? Heb ik niet, heb ik niet. Heb ik je niet alles gegeven, schat? Heb ik niet, heb ik niet. Heb ik je niet alles gegeven?