Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly clarkson Songtekst: i can't make you love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly clarkson - i can't make you love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can't make you love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly clarkson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly clarkson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can't make you love me .

Origineel

Turn down the lights. Turn down the bed. Turn down these voices. Inside my head. Lay down with me. Tell me no lies. Just hold me close. Don't patronize (2x). Me!. Cause I can't make you love me. If you don't. You can't make your heart feel. Something it won't. Here in the dark. In these final hours. I will lay down my heart. And I'll feel the power. But you won't. No you Won't. Cause I can't Make you love me. If you Don't. Well, I'll close my eyes then I won't see. The love you don't feel. When you're holding me. Morning will come. And I'll do what's right. Just give me 'till then. To give up this fight. And I will give up this fight. Cause I can't make you Love me. If you don't. You can't make your heart feel. Something it won't. Here in the dark. In these final hours. I will lay down my heart. And I'll feel the power. But you won't. No you Won't. Cause I can't Make you love me. If you Don't. Cause I can't make you Love me. If you don't

 

Vertaling

Doe de lichten uit. Zet het bed zachter. Zet die stemmen zachter. In mijn hoofd. Ga bij me liggen. Vertel me geen leugens. Hou me dicht tegen je aan. Doe niet zo neerbuigend (2x). Ik. Want ik kan je niet dwingen van me te houden. Als je dat niet doet. Je kan je hart niet laten voelen. Iets wat het niet wil. Hier in het donker. In deze laatste uren. zal ik mijn hart neerleggen. En ik zal de kracht voelen. Maar dat zul je niet. Nee, dat doe je niet. Want ik kan niet zorgen dat je van me houdt. Als je dat niet doet. Nou, dan sluit ik mijn ogen en zie ik niets. De liefde die je niet voelt. Als je me vasthoudt. De ochtend zal komen. En ik zal doen wat juist is. Geef me tot dan. Om dit gevecht op te geven. En ik zal dit gevecht opgeven. Want ik kan je niet dwingen van me te houden. Als je dat niet doet. Je kan je hart niet laten voelen. Iets wat het niet wil. Hier in het donker. In deze laatste uren. zal ik mijn hart neerleggen. En ik zal de kracht voelen. Maar dat zul je niet. Nee, dat doe je niet. Want ik kan niet zorgen dat je van me houdt. Als je dat niet doet. Omdat ik je niet van me kan laten houden. Als je dat niet doet