Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly clarkson Songtekst: love so soft (cedric gervais remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly clarkson - love so soft (cedric gervais remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love so soft (cedric gervais remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly clarkson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly clarkson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love so soft (cedric gervais remix) .

Origineel

[Verse 1] Hey Every kiss is a door Can I knock on yours? Can we knock a little more? If your touch is a key Keep on twistin', keep unlockin', keep on turnin' me [Pre-Chorus] Let me in I wanna be closer to you, let you under my skin If I let you in You gotta be careful with it Let me tell you again (hey) [Chorus] Love so soft, you ain't had nothin' softer Break it, then you buy it, and it sure gonna cost ya Love so soft that you can't rub off You gon' love it, if you try it Got you hooked, now you're caught up Love so soft, so soft (so soft) Love so soft, so soft (so soft, soft, soft...) Love so soft Oooh, woah, oh If you want it, baby [Verse 2] If a thought was the truth We'd be doin' all the kinds of things I know you wanna do But I need, need to know (need to know) Will you protect me, respect me if I let you close? [Pre-Chorus] Let (oh, let) me in (let me in, let me in) I wanna be closer to you, let you under my skin If I let (if I let) you in (let you in, let you in) You gotta be careful with it Let me tell you again (hey) [Chorus] Love so soft, you ain't had nothin' softer Break it, then you buy it, and it sure gonna cost ya Love so soft that you can't rub off You gon' love it, if you try it Got you hooked, now you're caught up Love so soft, so soft (so soft) Love so soft, so soft (so soft, soft, soft...) Love so soft Oooh, woah, oh If you want it, baby

 

Vertaling

[Verse 1] Hey Every kiss is a door Mag ik op de jouwe kloppen? Kunnen we een beetje meer kloppen? If your touch is a key Keep on twistin', keep unlockin', keep on turnin' me [Pre-Chorus] Let me in I wanna be closer to you, let you under my skin If I let you in You gotta be careful with it Let me tell you again (hey) [refrein] Liefde zo zacht, you ain't had nothin' softer Break it, then you buy it, and it sure gonna cost ya Liefde zo zacht dat je het er niet af kunt wrijven Je gaat het geweldig vinden, als je het probeert Got you hooked, now you're caught up Liefde zo zacht, zo zacht (so soft) Liefde zo zacht, zo zacht (zo zacht, zacht, zacht...) Liefde zo zacht Oooh, woah, oh If you want it, baby [Verse 2] If a thought was the truth We'd doin' all the kinds of things I know you wanna do But I need, need to know (need to know) Zul je me beschermen, me respecteren als ik je dicht laat? [Pre-Chorus] Let (oh, let) me in (let me in, let me in) I wanna be closer to you, let you under my skin If I let (if I let) you in (let you in, let you in) You gotta be careful with it Let me tell you again (hey) [refrein] Love so soft, you ain't had nothin' softer Break it, then you buy it, and it sure gonna cost ya Liefde zo zacht dat je het er niet af kunt wrijven Je gaat het geweldig vinden, als je het probeert Got you hooked, now you're caught up Liefde zo zacht, zo zacht (so soft) Liefde zo zacht, zo zacht (zo zacht, zacht, zacht...) Love so soft Oooh, woah, oh If you want it, baby