Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly clarkson Songtekst: shit and fame

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly clarkson - shit and fame ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shit and fame? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly clarkson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly clarkson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shit and fame .

Origineel

[Verse 1] Give me a break Give me a freaking' moment To swallow what I just found out Give me some space Give me some mercy Oh I could use a good stiff drink Right about now [Pre-Chorus] You say you're sorry You say you're just not sure That you're not happy anymore [Chorus] Well you didn't mind before When I got you in the door You didn't win like this When I got your name on the list You used to love me then When I paid for you and your friends You say people change Well I say you are full of shit and fame Full of shit and fame Shit and fame [Verse 2] Let me get this straight Just so I know I'm hearing you You say I'm holding you back Baby get this straight When things start falling apart I won't be holding on I'll watch you fall flat on your ass [Pre-Chorus] [Chorus]

 

Vertaling

[Verse 1] Give me a break Give me a freaking' moment Om te slikken wat ik net ontdekte Geef me wat ruimte Give me some mercy Oh ik kan wel een stevige borrel gebruiken Right about now [Pre-Chorus] You say you're sorry You say you're just not sure That you're not happy anymore [Chorus] Well you didn't mind before When I got you in the door You didn't win like this Toen ik je naam op de lijst zette Je hield toen van me Toen ik voor jou en je vrienden betaalde Je zegt dat mensen veranderen. Nou, ik zeg dat je vol stront en roem zit Vol stront en roem Shit en roem [Verse 2] Laat me dit even op een rijtje zetten Zodat ik weet dat ik je hoor You say I'm holding you back Baby get this straight When things started falling apart zal ik je niet tegenhouden I'll watch you fall flat on your ass [Pre-Chorus] [Chorus]