Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly clarkson Songtekst: timeless

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly clarkson - timeless ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van timeless? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly clarkson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly clarkson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals timeless .

Origineel

Baby come close let me tell you this. In a whisper my heart says you know it too. Baby we both share a secret wish. And you're feeling my love reaching out to you. Timeless. Don't let it end (no). Now that you're right here in my arms. where you should stay. Hold tight baby. Timeless. Don't let it fade out of sight. Just let the moments sweep us both away. Lifting us to where. We both agree. This is timeless love. I see it all baby in your eyes. When you look at me I know I feel it too. (yes I do). So let's sail away and be forever baby. Where the crystal ocean melts into the sky. We shouldn't let the moment pass. Making me shiver let's make it last. Why should we lose it don't ever let me go. Timeless. Baby it's timeless. Oh baby it's timeless. Timeless. Don't let it fade out of sight. Just let the moments sweep us both away. Lifting us to where. We both agree. It's just timeless. It's just timeless. Love

 

Vertaling

Baby kom dichtbij laat me je dit vertellen. Op fluistertoon zegt mijn hart dat jij het ook weet. Baby we delen allebei een geheime wens. En je voelt mijn liefde naar je uitreiken. Tijdloos. Laat het niet eindigen. Nu dat je hier in mijn armen bent. waar je moet blijven. Hou je vast schatje. Tijdloos. Laat het niet uit het zicht verdwijnen. Laat de momenten ons beiden wegvagen. Ons optillen naar waar. We zijn het beiden eens. Dit is tijdloze liefde. Ik zie het allemaal baby in je ogen. Als je naar me kijkt, weet ik dat ik het ook voel. (ja dat doe ik). Dus laten we wegzeilen en voor altijd samen zijn, baby. Waar de kristallen oceaan smelt in de lucht. We moeten het moment niet voorbij laten gaan. Het laat me rillen, laten we het laten duren. Waarom zouden we het verliezen, laat me nooit gaan. Tijdloos. Baby it's timeless. Oh baby het is tijdloos. Tijdloos. Laat het niet uit het zicht verdwijnen. Laat de momenten ons beiden wegvagen. Til ons naar waar. We zijn het allebei eens. Het is gewoon tijdloos. Het is gewoon tijdloos. Liefde