Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly clarkson Songtekst: walkin’ after midnight (the smoakstack sessions)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly clarkson - walkin’ after midnight (the smoakstack sessions) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walkin’ after midnight (the smoakstack sessions)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly clarkson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly clarkson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walkin’ after midnight (the smoakstack sessions) .

Origineel

I go out walkin' after midnight Out in the moonlight, just like we used to do I'm always walkin' after midnight Searchin' for you I walk for miles along the highway Well, that's just my way of sayin' I love you I'm always walkin' after midnight Searchin' for you I stop to see a weepin' willow Cryin' on his pillow Maybe he's cryin' for me And as the skies turn gloomy Night winds whisper to me I'm lonesome as I can be I go out walkin' after midnight Out in the starlight, just hoping you may be Somewhere a-walkin' after midnight Searchin' for me Oh yeah Oh yeah When I stop to see a weepin' willow Cryin' on his pillow Maybe he's cryin' for me And as the skies turn gloomy Night winds whisper to me I'm lonesome as I can be I'm always walkin' after midnight Out in the moonlight, just hoping you may be Somewhere a-walkin' after midnight Searchin' for me, oh yeah I'm always walkin' after midnight Searchin' for me

 

Vertaling

I go out walkin' after midnight Buiten in het maanlicht, net zoals we vroeger deden I'm always walkin' after midnight Op zoek naar jou Ik loop kilometers langs de snelweg Nou, dat is gewoon mijn manier om te zeggen dat ik van je hou I'm always walkin' after midnight Searchin' for you Ik stop om een huilende wilg te zien Huilend op zijn kussen Misschien huilt hij om mij En als de lucht somber wordt Fluisteren de nachtwinden me toe I'm lonesome as I can be I go out walkin' after midnight Out in the starlight, just hoping you may be Ergens wandelend na middernacht Searchin' for me Oh ja Oh yeah When I stop to see a weepin' willow Huilend op zijn kussen Misschien huilt hij om mij And as the skies turn gloomy Nachtelijke winden fluisteren me toe I'm lonesome as I can be I'm always walkin' after midnight Out in the moonlight, just hoping you may be Somewhere a-walkin' after midnight Searchin' for me, oh yeah I'm always walkin' after midnight Searchin' for me