Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly clarkson Songtekst: winter dreams (brandon's song)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly clarkson - winter dreams (brandon's song) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van winter dreams (brandon's song)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly clarkson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly clarkson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals winter dreams (brandon's song) .

Origineel

Drawing hearts on the foggy glass New love chase away my past Nothing but the open road Saddle up, here we go 1, 2, 3 First winder here in your arms Flames rising as well fall like stars Making angels in the snow Warm, fuzzies, frozen toes Is this a dream? Don't Wake me up If this is love Please let me be Swept completely off my feet This snow globe scene is turning me This Christmas Eve I became we Don't wake me please From this winter dream Winter dream Winter dream Build a fire to escape the cold Bing Crosby on the stereo Tracing letters on my skin Slowly starts sinkin' in You love me Oh, Don't Wake me up If this is love Please let me be Swept completely off my feet This snow globe scene is turning me This Christmas Eve I became we Don't wake me please From this winter Dream and dreams While I'm wide awake The tree, the lights Stayin' up late It's true I'm in love with you (Oh) Swept completely off my feet This snow globe scene is turning me This Christmas Eve I became we Don't wake me please From this winter dream, dream Winter dream

 

Vertaling

Harten tekenen op het mistige glas Nieuwe liefde verjaagt mijn verleden Niets dan de open weg Opzadelen, hier gaan we 1, 2, 3 Eerste opwinding hier in je armen Vlammen rijzen en vallen als sterren Engelen maken in de sneeuw Warm, donzig, bevroren tenen Is dit een droom? Maak me niet wakker Als dit liefde is Laat me alsjeblieft Helemaal van mijn voeten geveegd Dit sneeuwbollentafereel doet me draaien Deze kerstavond werd ik wij Maak me alsjeblieft niet wakker Uit deze winterdroom Winter droom Winter droom Maak een vuur om aan de kou te ontsnappen Bing Crosby op de stereo Letters tekenen op mijn huid Langzaam begint het te zinken Je houdt van me Oh, Don't Wake me up If this is love Please let me be Helemaal van mijn voeten geveegd Dit sneeuwbollentafereel doet me draaien Deze kerstavond werd ik wij Maak me alsjeblieft niet wakker Van deze winter Droom en droom Terwijl ik klaarwakker ben De boom, de lichtjes Blijf laat op Het is waar I'm in love with you (Oh) Swept completely off my feet This snow globe scene is turning me This Christmas Eve I became we Maak me alsjeblieft niet wakker Uit deze winterdroom, droom Winter droom