Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly clarkson Songtekst: winter dreams (brandon’s song)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly clarkson - winter dreams (brandon’s song) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van winter dreams (brandon’s song)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly clarkson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly clarkson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals winter dreams (brandon’s song) .

Origineel

[Verse 1] Drawing hearts on the foggy glass New love chase away my past Nothing but the open road Saddle up, here we go 1, 2, 3 First winter here in your arms Flames rising as well fall like stars Making angels in the snow Warm, fuzzies, frozen toes Is this a dream? [Pre-Hook] Don't wake me up If this is love Please let me be [Hook] Swept completely off my feet This snow globe scene is turning me This Christmas Eve "I" became "we" Don't wake me please From this winter dream [Verse 2] Build a fire to escape the cold Bing Crosby on the stereo Tracing letters on my skin Slowly starts sinking in You love me [Pre-Hook] Don't wake me up If this is love Please let me be [Hook] Swept completely off my feet This snow globe scene is turning me This Christmas Eve "I" became "we" Don't wake me please From this winter dream [Bridge] And dreams While I'm wide awake The tree, the lights Staying up late It's true I'm in love with you [Hook] Swept completely off my feet This snow globe scene is turning me This Christmas Eve "I" became "we" Don't wake me please From this winter dream

 

Vertaling

[Verse 1] harten tekenen op het mistige glas Nieuwe liefde verjaagt mijn verleden Nothing but the open road Opzadelen, hier gaan we 1, 2, 3 Eerste winter hier in je armen Vlammen rijzen en vallen als sterren Engelen maken in de sneeuw Warm, donzig, bevroren tenen Is dit een droom? [Pre-Hook] Maak me niet wakker Als dit liefde is Please let me be [Hook] helemaal van mijn voeten geveegd Dit sneeuwbollentafereel doet me draaien Deze kerstavond "Ik" werd "wij" Maak me alsjeblieft niet wakker Uit deze winterdroom [Vers 2] Build a fire to escape the cold Bing Crosby op de stereo Tracing letters on my skin Langzaam begint het te zinken Je houdt van me [Pre-Hook] Don't wake me up Als dit liefde is Please let me be [Hook] helemaal van mijn voeten geveegd Dit sneeuwbollentafereel doet me draaien Deze kerstavond "Ik" werd "wij" Maak me alsjeblieft niet wakker Uit deze winterdroom [Brug] En dromen Terwijl ik klaarwakker ben De boom, de lichtjes Laat opblijven Het is waar Ik ben verliefd op je [Hook] Swept completely off my feet Deze sneeuwbol scène doet me draaien Deze kerstavond "Ik" werd "wij" Maak me alsjeblieft niet wakker Uit deze winterdroom