Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly gleyk Songtekst: não mozão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly gleyk - não mozão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não mozão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly gleyk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly gleyk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não mozão .

Origineel

Não, não, não, não, não!. Bebê não vá embora. Briguei, te xinguei, fui sem noção. Mozão, foi da boca pra fora. Eu sei que estou errada. Fui ouvir quem não devia, uô uô uô uô. Me trata como uma flor. Um bibelô, a pão de ló, ó ó ó ó. Eu sei que fiz besteira. Passei dos limites. Mas se você permite. Vou dar um palpite. Não põe ponto final na nossa relação. Baixou uma louca em mim. Amor, não faz assim!. Uô uô uô uô. Não, não, não, não, não!. Bebê não vá embora. Briguei, te xinguei, fui sem noção. Mozão, foi da boca pra fora. Não, não, não, não, não!. Vem logo aqui, me beija agora. Briguei, te xinguei, fui sem noção. Mas mozão, foi da boca pra fora

 

Vertaling

Nee, nee, nee, nee, nee! Baby, ga niet weg. Ik vocht met je, ik vervloekte je, ik had geen idee. Grote jongen, dat was een mondvol. Ik weet dat ik het mis heb. Ik ging luisteren naar iemand die dat niet had moeten doen, whoa whoa whoa. Behandel me als een bloem. Een prulletje, zoals een cakeje, oh, oh, oh. Ik weet dat ik het verknald heb. Ik heb de grens overschreden. Maar als je me wilt excuseren. Ik zal je een hint geven. Het beëindigt onze relatie niet. Je maakt me gek. Baby, doe dat niet! Whoa, whoa, whoa. Nee, nee, nee, nee, nee, nee! Baby, ga niet weg. Ik vocht met je, ik vervloekte je, ik had geen idee. Grote jongen, ik zei het net. Nee, nee, nee, nee, nee! Kom hier, kus me nu. Ik vocht met je, ik vervloekte je, ik had geen idee. Maar grote jongen, het was uit mijn mond