Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly gleyk Songtekst: sai da minha vida

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly gleyk - sai da minha vida ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sai da minha vida? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly gleyk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly gleyk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sai da minha vida .

Origineel

Não adianta me pedir. Não adianta insistir. Não volto atrás, o nosso amor se acabou. Você me encheu de ilusão. Você feriu meu coração. E agora pede pra voltar mais uma vez. E eu digo não, não acredito. Que você possa mudar. Já me fez tantas promessas. Não dar mais pra acreditar. Ah, eu não quero mais sofrer. A outro alguém vou me entregar. Eu juro, vou te esquecer. E do meu peito te arrancar. Pode ir embora. Sai da minha vida!. Mesmo sofrendo, eu prefiro estar sozinha. Chegou a hora. Da despedida. Mesmo te amando, vou seguir o meu caminho sem você

 

Vertaling

Het heeft geen zin het mij te vragen. Het heeft geen zin om aan te dringen. Ik ga niet terug, onze liefde is voorbij. Je vulde me met illusie. Je hebt mijn hart verwond. En nu vraag je me om terug te komen. En ik zeg nee, ik geloof niet Dat je kunt veranderen. Je hebt me al zoveel beloftes gedaan Ik kan het niet meer geloven. Ah, ik wil niet meer lijden. Ik geef mezelf aan iemand anders. Ik zweer het, ik zal je vergeten. En scheur je van mijn borst. Je kunt gaan. Verdwijn uit mijn leven! Ook al lijd ik, ik zou liever alleen zijn. De tijd is gekomen. Voor vaarwel. Ook al hou ik van je, ik ga mijn weg zonder jou.