Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly joe phelps Songtekst: someone to save me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly joe phelps - someone to save me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van someone to save me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly joe phelps! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly joe phelps en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals someone to save me .

Origineel

Well I ain't got nothing For all this misery I ain't got nothing For all this misery Well I ain't got nothing For all this misery If it ain't the devil The Lord'll set me free Sure can tell you I Seen what I seen Sure can tell you I seen what I seen I can tell you I see what I seen Would make a good man cripple It'll make a good man mean Well I've got trouble I'm gonna throw it down and go I've got trouble I'm gonna throw it down and go Lord I've got trouble And I'm gonna throw it down and go I try to do some praying The Lord is working much too slow Staying out here That's the last thing on my mind Staying out here That's the last thing on my mind I lost my mind And I done ran out of time Well I need me a rope I need shackles on my feet I need a rope around my neck I need shackles on my feet I need a rope I'm gonna need shackles on my feet I need somebody I need somebody near me I need someone to save my soul's defeat I need someone to save my soul's defeat

 

Vertaling

Nou, ik heb niets Voor al deze ellende Ik heb niets Voor al deze ellende Nou heb ik niets Voor al deze ellende Als het de duivel niet is The Lord'll set me free Ik kan je wel vertellen Ik heb gezien wat ik heb gezien Zeker kan ik je vertellen Ik heb gezien wat ik heb gezien Ik kan je vertellen Ik zie wat ik heb gezien Zou een goede man kreupel maken Het zal een goede man gemeen maken Nou, ik heb problemen Ik gooi het neer en ga Ik heb problemen I'm gonna throw it down and go Heer ik heb problemen And I'm gonna throw it down and go Ik probeer te bidden De Heer werkt veel te traag Ik blijf hier. Dat is het laatste waar ik aan denk. Hier buiten blijven Dat is het laatste waar ik aan denk Ik verloor mijn verstand And I done ran out of time Wel, ik heb een touw nodig Ik heb boeien om mijn voeten nodig Ik heb een touw om mijn nek nodig Ik heb boeien om mijn voeten nodig Ik heb een touw nodig Ik heb boeien om mijn voeten nodig Ik heb iemand nodig Ik heb iemand in mijn buurt nodig Ik heb iemand nodig om mijn ziel te redden Ik heb iemand nodig om mijn ziel te redden