Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly key Songtekst: bolada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly key - bolada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bolada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly key! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly key en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bolada .

Origineel

À, õ, ã, ããã.... Tô bolada contigo.... A, õ, ã, ããã .... Presta atenção.... Refrão. À, õ, ã, ããã .... Tô bolada contigo.... A, õ, ã, ããã .... Presta atenção.... Tá cansado, tá com sono,. Não mete essa não,. Tá tristinho, tá sofrendo,. Não mete essa não.... Dá um tempo,. Você só quer ficar,. Abaixa esse fogo,. E vamos conversar.... Não,. Eu não sei não,. Eu não sei não,. Eu não sei se ainda posso confiar.... Em você, Seu CÍ- NI- CO.... ( - Refrão - ). Me entreguei pra você,. Mas não tive valor,. Preferiu, procurar aventura.... Fico pensando,. Quanto tempo perdi,. Quantas vezes senti,. Quantos sonhos deixei.... Mas tá tranqüilo paixão.... E se quiser ficar comigo, agora é do meu jeito.... ( - Refrão - )

 

Vertaling

À, õ, ã, ãã.... Ik ben boos op je.... A, õ, ã, ãã .... Let op.... Refrein. A, õ, ã, ãã .... Ik ben boos op je.... A, õ, ã, ãã .... Let op.... Je bent moe, je bent slaperig. Laat me niet beginnen. Je bent verdrietig, je lijdt. Doe dat niet .... Doe me een lol. Je wilt gewoon blijven... Leg dat vuur neer... En laten we praten ... .... Nee. Ik weet het niet, nee. Ik weet het niet, nee. Ik weet niet of ik nog steeds kan vertrouwen.... In u, uw CÍ- NI- CO.... ( - Refrein - ). Ik heb mezelf aan jou gegeven. Maar ik was het niet waard. Je zocht liever naar avontuur.... Ik blijf maar denken. Hoeveel tijd ik heb verloren... Hoe vaak heb ik niet gevoeld... Hoeveel dromen ik heb achtergelaten... Maar het is in orde, schatje.... En als je bij me wilt zijn, nu is het mijn manier .... ( - Refrein - )